2 mar 2010

URGENT CONFIRMACIÓ CALÇOTADA



Recordeu que aquest diumenge tenim la Calçotada conjunta de Paramotor Barcelona i Volager.

Els companys del club Veles i Vents, anfitrions i organitzadors de la calçotada ens han confirmat que el preu per persona serà de 18 €. Excepte la carn està tot inclòs (calçots, salsa, beguda, pa, postre, cafè, oli i sal per fer-se la carn, etc).

És veritat que aquest any és más cara que la de l'any passat (crec que va sortir a 7 € per persona) perquè l'any passat únicament vam repartir les despeses entre tots i sobre tot la gent de "La Comuna" amb l'Angel i el Marce al capdavant, ho van organitzar tot i això va fer que sortís molt bé de preu (encara dubto que ens cobressin absolutament totes les despesses que van tenir).

Aquest any som moltíssima més gent, de tres clubs diferents i tot ho han d'organitzar els amics del Pla de Santa Maria. Anar a buscar les taules, cadires, calçots, fer les brasses, comprar les begudes, postre, cafès... i després recollir i tornar-ho tot a lloc... tot això és molta feina!

Per això, ells han establert el preu de 18 € i a nosaltres ens sembla correcte.

Del nostre club ja som més de 50 persones!!! Si algú encara no ha confirmat que ens avisi com a màxim aquesta tarda per poder fer la previsió dels calçots.

SI
US PLAU NO VINGUEU SENSE AVISAR!!!

Als inscrits us enviarem els punts GPS i les localitzacions per mail.

1 comentario:

Albert dijo...

A per la ceba voladora, q no s'escapi ....