30 mar 2010

DADES SETMANA SANTA


Hola a tots!

Us confirmem l'horari i punt de trobada per la sortida de vol a Extremadura i Portugal. Com que el lloc està lluny, farem el breefing una mica tard per donar temps a que arribi la gent que surt el mateix dijous i té tot el dia de ruta.

Ens trobarem dijous 1/04, a les 22:00, a la casa del Marcelino que està a a Las Casiñas Altas (Cáceres). Quan arribeu al poble heu d'aparcar al costat de l'esglesia i trucar al mòbil del Marce. A mida que aneu arribant el truqueu i us podeu anar instal.lant.

Si algú vol arribar abans no hi ha cap problema per dormir a la casa, igualment heu de trucar al Marcelino i ell us posarà en contacte amb el seu germà, que ja està allà.

Recordeu que la casa té tot el que necessitem (llits, cuina, rentadora, calefacció i aigua calenta) però no té cap mena de luxe, és una casa de poble arreglada per poder-hi anar de vacances i cal que cadascú s'endugui la tovallola, sac de dormir o bé llençols i manta.

El pla de vols, rutes i visites en principi és el que teniu al programa però tenim preparades un munt de rutes alternatives i en funció de la meteo en farem unes o unes altres.

Nosaltres ja estem en ruta, passem abans pel Valle del Jerte i ens veiem dijous al vespre a Las Casiñas!

2 comentarios:

Antonio dijo...

Pasarlo todos muy bien!!!

Montse dijo...

Gracias Toni, en eso estamos!
Besos!