30 may 2009

VOLTA A BARCELONA: Objectiu assolit!!! - RUTA A MONTSERRAT: Anul•lada




D’una banda èxit total. Del camp de vol Paramotor Barcelona fins al Maresme. Ruta de 91 Km i 2 hores de vol. Els quatre pilots que han optat per fer la ruta Volta a Barcelona (Jordi Roca, Albert Schiess, Joan Nogueras i Armand Rubiella) han aterrat a Canet de Mar a les 10 del matí. Amb la precisió d’un rellotge suís (serà per les influències de l’Albert Schiess?) han concluit la ruta en el temps exacte que havia previst l’Armand al breefing del matí, dues hores, ni més ni menys, clavats!



És el primer cop que s’assoleix aquesta ruta, i és important recalcar que s’ha fet respectant molt estrictament les CTR dels aeroports del Prat i de Sabadell, així com els espais aeris restringits.



D’altra banda, la ruta d’anada i tornada a Montserrat no ha tingut la mateixa sort, ja que el vent de Sud impedia clarament la tornada. Els pilots, sota l’iniciativa d’en Joan Rus, Jordi Ribera i Ricard Pineda, han optat per fer la clàssica ruta fins a la platja de Cubelles i tornada al camp de vol, evitant d’aquesta manera una tornada compromesa amb vent de cara des de Montserrat.



Podeu veure algunes fotos a les galeries de la dreta. Les anirem actualitzant a mida que ens feu arribar les vostres fotos en vol. Si teniu algun vídeo també ens el podeu enviar i el penjarem al blog.



Ara ja tenim al cap l’esperada Ruta del Cadí el cap de setmana vinent. Estigueu atents que penjarem tota la info molt aviat. El proper cap de setmana ens veiem a La Cerdanya!

1 comentario:

Toni Rodríguez dijo...

Moltes felicitats a tots quatre! un ruta molt maca.