1 jun 2009

JA TENIM AQUÍ LA RUTA DEL CADÍ!






És el proper cap de setmana . Una sortida pensada per a tothom, pilots i famílies, i que és apta per a tots els nivells de vol. Hem canviat el lloc d’enlairament per fer-la més assequible a tothom, sortirem de l’Aeròdrom de La Cerdanya, situat a Alp, i estarem instal·lats a l’Hostal d’Escadarcs, molt a prop de l’aeròdrom.



L’Hostal d’Escadarcs és un dels llocs clàssics de la Cerdanya, i que des de fa un mes està en mans dels nostres amics Emilia i David. A l’Emilia molts ja la coneixeu, i els que no, doncs dir-vos que a més d’amiga, és sòcia del nostre club i voladora de parapent (Campiona d’Espanya per equips i per clubs l’any 1990). Ells s’estan esforçant molt per fer-nos sentir com a casa i estem segurs que ho aconseguiran.



Les famílies no caldrà que matinin! L’Hostal d’Escadarcs està a prop de l’aeròdrom i ens han trobat un caminet per poder-hi anar fent un passeig en una mitja hora. A més, diumenge ens prepararan l’esmorçar per als pilots a partir de les 6 del matí, així les famílies poden esmorçar més tard i anar després caminant fins a l’aeròdrom. Les habitacions es poden deixar a les 7 de la tarda i l’allotjament dels nens es gratuït.



Dissabte 6/06
- 19h30 Trobada a l’Hostal d’Escadarcs.
- 19h45 Inscripcions.
- 20h00 Breefing.
- 21h00 Sopar de grup al mateix Hostal d’Escadarcs. Preu menú: 20 € tot inclòs. Menú infantil 15 €. 1/2 menú infantil (1 plat, postre i beguda) 7,50 €.



Diumenge 7/06
- 07h00 Trobada a l’Aeròdrom de La Cerdanya.
- 07h30 Sortida de la ruta.
- 10h30 Últim aterratge.
- 11h00 “Esmorçar de forquilla” a La Sidreria de l'aeròdrom. Preu: 9 €.



Preu sortida:
- Pilot soci: 10 €
- Pilot no soci: 40 €
- Quota aeròdrom: 3 € per pilot.
- Acompanyants: gratuït.



Preu l’Hostal d’Escadarcs:
- Habitació doble (dormir i esmorçar): 70 €
- Nens en “plegatín” a la mateixa habitació dels pares: gratuït.
- Habitació individual (dormir i esmorçar): 40 €
- Suite amb golfes (dormir i esmorçar): 140 € (Llit matrimoni, sofà-llit 2 pax, dos llits individuals i es poden posar un o dos “plegatins” més. Cabrien 2 matrimonis amb uns 3-4 nens).
- Esmorçar nens: 3 €



Confirmació: Per poder fer les reserves necessitem que ens confirmeu urgentment (els que encara no ho heu fet) si us apunteu a aquesta sortida, si us allotjareu a l’Hostal d’Escadarcs, si vindreu al sopar de grup, i si fareu l’esmorçar de forquilla. Gràcies!



Tan aviat ens envieu la vostra confirmació us farem arribar les balises i mapes.



Ens veiem a la Cerdanya!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Que envidia!!!!!!
Lastima no llegar a tiempo para hacer esta fantastica ruta.