25 ene 2010

SORTIDA DE VOL A MOIÀ


Us convoquem, encara que una mica justos de temps, a una nova sortida de vol.


El proper diumenge, 31 de gener, ens trobarem a les 09:00 a l'aeròdrom del club Aeroblaus de Moià. Coordenades 41º48'11"N, 2º06'43"E . Us enviarem waypoints i informació acurada de tot en un parell de dies.


Moià és el lloc on volen habitualment l'Óscar i el Ricard, socis del club que la majoria de vosaltres ja coneixeu. Ells ens faran de perfectes anfitrions, de fet el Ricard ja ha parlat amb els responsables de l'aeròdrom i estan encantats de que anem cap allà.


Després de la ruta, al mateix aeròdrom, podrem dinar un menú per un preu aproximat d'uns 15 €. Com sempre necesitarem que ens confirmeu quant abans la vostra assistència així com la dels possibles acompanyants que vinguin i es quedin a dinar.


El lloc és un entorn fantàstic pels acompanyants, grans i petits.


Pels pilots serà imprescindible assistir al breeffing de les 09:15 per tal de coordinar-nos amb l'activitat de l'aeròdrom. Haurem de tenir una especial cura en respectar els espais aèris que es requereixin per no obstaculitzar l'activitat quotidiana dels ULM que fan servir el camp.


És imprescindible l'us del walki ja que hem d'estar comunicats en tot moment. Si algú té walki amb banda aèria és bo que el dugui.


Preu de la sortida: 10 € pilots socis, 40 pilots no socis.

No hay comentarios: