20 nov 2009

REUNIÓ DE CLUB I SOPAR D'HIVERN





Recordeu que el proper divendres 27 de novembre tenim la reunió de club i últim sopar de l'any. Al ser la reunió de final d'any ens agradaria que hi fossiu tots, ja que parlarem de coses prou importants, com l'estat de comptes del club, calendari de sortides 2010 (volem saber on us agradaria anar a volar!) i preu de les quotes, entre d'altres.



Us farem arribar l'ordre del dia però el que més ens agradaria és fer una reunió en base a les vostres propostes i parlar del que debò més us interessa a vosaltres, els socis. Acceptem tota mena de suggeriments i aportacions, ho podreu fer en el torn de precs i preguntes de la reunió, però si ens els voleu comunicar abans de divendres podrem portar els temes més treballats i aprofitar la reunió per treure conclusions.





Confirmeu-nos si us plau, abans del dijous 26, la vostra assistència a la reunió i també si us quedareu al sopar de després.





DIVENDRES 27/11/09




16:00
Ruta circular al camp de vol.



19:00
Reunió de Club al Restaurant Ca l'Enric, a La Múnia (és el bar del poble, on acostumeu a anar després de volar, però a la banda on hi ha el restaurant).



21:00 Sopar al mateix restaurant. Menú de pica pica i carn a la brasa, preu 16 €. Bar - Restaurant Ca l'Enric, Avda. de Catalunya 3, La Múnia (Castellví de la Marca).

Important: confirmeu pels mitjans habituals, mail, blog, facebook... prohibit al mòbil de l'Armand! ;-)

No hay comentarios: