19 nov 2009

"LA CONCENTRACIÓ"

Foto: Ricard Pineda

El passat diumenge vam assistir, com cada any, a La Concentració de paramotors de Beuda. Un cop més vam poder gaudir d'aquesta fantàstica trobada organitzada pels amics de Girona amb en Carles Juvanteny al capdavant.

Tot i que el parte meteorològic havia donat una previsió de vent fort, al final ens va fer molt bò i els pilots van volar en bones condicions. Inclús el Robert (amb una vela clàssica, no reflex) amb el seu company Xano van arribar a Beuda volant dissabte a la tarda! Els acompanyants van poder gaudir d'un dia espectacular i les nenes del club també van volar! La Vicki, la Cris i la Carlota van pujar al trike biplaça/triplaça ;-) I què dir dels més petits... potser els que s'ho van passar millor saltant tot el dia al castell inflable.

I com no, a l'hora de dinar, l'arròs d'en Sergi Co! Mai entendrem com pot fer un arròs per a 350 persones i que surti tan al punt ¿?

A la vista dels resultats ningú diria que es tracta d'una organització totalment amateur però no podem oblidar que tots els components son voluntaris i que compten amb uns mínims recursos econòmics, això sí, amb una il.lusió i una força capaç de moure muntanyes. És per això que entre tots els hem d'ajudar i motivar a seguir tirant endavant aquesta iniciativa que fa tant de bé al nostre petit món del paramotor.

Els seus esforços per tal que tothom estigui a gust es mereixen tota la nostra admiració. Han aconseguit crear un esdeveniment allunyat de polèmiques, de rivalitats, de mals rotllos i on el companyerisme i el bon ambient està per sobre de tot. I és per això que els hi seguirem donant tot el nostre suport sempre que decideixin organitzar La Concentració i ens necessitin.

Carles, Quim, Sergi i a tot l'equip... moltes felicitats i mooooltes gràcies. Només us demanem una cosa: que la torneu a organitzar!!!

Aquí teniu una selecció de vídeos per fer-vos dentetes als que no vàreu anar ;-)

El vídeo del Ricard
.

El vídeo de l'Aniol.

El vídeo de l'Italo.

No hay comentarios: