26 nov 2009

ORDRE DEL DIA REUNIÓ, SOPAR I VOL DE DEMÀ




Hola socis!


Demà divendres tenim la reunió i sopar del club. Com alguns veniu de lluny hem decidit organitzar també una volada a la tarda per tal que aprofiteu una mica més el vostre viatge. Es tracta d'un vol circular, una cosa que no hem fet mai i molt divertida ja que haureu de dur el vostre GPS encès però amagat, no el podeu veure ni consultar. Només a l'aterrar els mirarem i veurem qui de debò ha fet la rodona marcada al mapa, qui s'ha allunyat més o qui ha fet un recorregut que sembla més una castanya que un cercle ;-) Us enviarem per mail els dos mapes amb els cercles marcats, els heu d'imprimir. Els horaris del dia de demà els teniu aquí al blog, a l'entrada anterior.


Aquest vol i el sopar poden ser molt divertits, tindrem una pantalla amb reproductor per veure tots els vídeos de l'Italo i si finalment pot venir l'Oriol ens passarà les seves imatges del Pakistà volant en parapent. També l'Albert durà una selecció de vídeos de Paraddax a Líbia on podreu veure la filmació on el César Maldonado se'n va a l'aigua amb el trike biplaça i la bandera penjada. I finalment, per a qui s'animi, l'Anna ens pot ensenyar "Vilafranca la nuit" i podem anar a fer una copeta després de sopar. Tot això pinta molt bé, però us recordem que el més important del dia de demà és la reunió!!!


La reunió del club és la trobada més important de l'any
, encara que potser no sigui la que us vingui més de gust ;-) És el dia en que podeu fer les vostres crítiques, aportacions, transmetre idees i sobre tot votar les propostes per a l'any 2010.


Tots sou benvinguts a la nostra reunió i a tots us escoltarem perquè ens interessen absolutament totes les opinions, incloses les d'aquells que no volen, els amics i les parelles son importantíssims per a nosaltres i també formen part del club. És a dir, que tots tindreu VEU a la reunió. Ara bé, a l'hora de prendre decisions únicament els socis que hagin abonat la quota del 2009 tindran VOT.


L'ordre del dia és el següent:


- Estat de comptes del club, any 2009.

- Noves fonts de finançament.

- Quotes de l'any 2010.

- Càrrecs i aprobació de la junta directiva.

- Calendari d'activitats de l'any 2010.

- Precs i preguntes


Els que encara no ens heu confirmat la vostra assistència encara esteu a temps de fer-ho!


Una abraçada a tots.



No hay comentarios: