8 jun 2012

Reunió i sopar d'estiu del club.



Recordeu que dissabte 16 de juny organitzem el sopar d'estiu del club! Aquest any, a petició d'alguns socis i especialment sòcies ;-), el farem a Barcelona, al Restaurant Mirandoalmar, situat a la segona planta del Maremàgnum, dins el nou espai gastronòmic que han obert aquest estiu a la terrassa d'aquest centre comercial. És un lloc amb unes precioses vistes sobre el port de Barcelona i on ens han preparat un menú boníssim a un preu molt ajustat. 

A les 19:00 farem la reunió de club, en la que comentarem, molt especialment, l'organització de la ruta Castejón-Costa que farem a la tardor i que aquest any introdueix com a novetat la possibilitat de fer-la amb veles clàssiques a més de les reflex. Disposarem d'una pantalla on projectarem el recorregut de la ruta i parlarem de la logística, durada, punts de repostatge, recollides, etc.

També us presentarem el viatge de final d'any... tic tac, tic tac... :-D 

I lliurarem els premis de la ruta circular!

Després de tot això, un esplèndid sopar a la terrasseta, gairebé sobre el mar, amb vistes espectaculars a l'Hotel W i el port. 

El menú que ens han preparat:

Aperitiu
Olives arbequines
Patates xips
Entrant individual
Tapa de mini hamburguesa Angus
Primers de “pica-pica”
Patates braves
Amanida de l’hort 
Fusta d’embotits i formatges
Pa de vidre amb tomàquet

“Vacío” (tall argentí) a la brasa amb patata al caliu
Peix fresc del dia amb verduretes a la brasa

Postres a triar:
Brownie de xocolata
Mix de fruites de temporada
Begudes:
Vi negre i blanc Nuviana
Aigua
Cafè o infusió
Preu: 
21,50 €
Al mateix lloc, un cop acabat el sopar, podrem fer una copeta a un preu molt raonable: combinats de Gin Seagram’s, Whisky Ballantines o Ron Bacardí blanc: 6 €. 
I tot això gràcies a l'Emilia, la nostra gran amiga (parapentista en excedència :-), actual gerent d'aquest restaurant i que molts la recordareu perquè ja ens va atendre de fàbula a l'Hostal d'Escadarcs quan vam organitzar la primera Ruta del Cadí a la Cerdanya.
Confirmeu-nos el més aviat possible els que us vulgueu quedar a sopar per poder confirmar la reserva al restaurant. Us hi esperem!

No hay comentarios: