25 jun 2012

Diumenge sortida a Ainsa i Mont Perdut!

El Mont Perdut des de la cara nord, amb la nostra ruta pel Canó d'Añisclo i
l'Embassament de Mediano, el nostre enlairament, al fons.

Recordeu que el proper diumenge 1 de juliol fem la sortida a Ainsa i que intentarem fer la impressionant ruta que no vam aconseguir fa un any per culpa de la meteo.

Ens trobarem dissabte a les 18:00 a l'aeròdrom de l'altra vegada i allà mateix farem el briefing. Tot i que el pla inicial és fer dissabte un vol local i la ruta més ambiciosa diumenge al matí, en funció de les condicions meteorològiques ens plantejarem fer-ho al revés, ja que actualment la previsió de dissabte a la tarda és millor que la de diumenge al matí.

De moment no organitzem el sopar ni dinar de grup, ho improvisarem en funció de quan fem la ruta llarga i dels horaris d'aterratge tant dissabte com diumenge.

En prinicpi volem fer el sopar o dinar de grup a la Fonda Carrera, a Labuerda, un lloc que ens han recomenat tant per menjar com per dormir. Allà ens fan un menú casolà de cuina tradicional per 20 €. De tota manera, no ho confirmarem fins l'últim moment ja que si finalment s'intenta arribar al Mont Perdut dissabte al vespre, aterraríem massa tard per arribar a sopar.

Qui vulgui dormir a la mateixa Fonda Carrera (a 13 Km. de l'aeròdrom), pot reservar directament, ens proposen un preu per persona de 24 € + 7% IVA dormir i esmorçar.

També teniu l'opció de l'altra vegada, l'Hostal Casa Patricio, a Escalona (a 19 Km. de l'aeròdrom), un lloc senzill i econòmic on ens van tractar molt bé.
Confirmeu-nos els assistents i us enviarem els punts GPS per mail.

El preu d'aquesta sortida és de 15 € per a socis.

Aprofitant que estem allà, hem convocat un curs d'adaptació del paramotor al parapent dilluns i dimarts a Castejón de Sos, a una hora d'Ainsa. Si esteu interessats en apuntar-vos ens hauríeu d'avisar per preveure el material. Els que ja voleu en lliure i us vingui de gust venir ja ho sabeu!

No hay comentarios: