2 jul 2011

Paella al camp de vol el diumenge 10 de juliol.


Aquest club cada cop es més gran! Avui, com qui no vol la cosa, hem improvitzat una paella pel proper diumenge.

El Pedro feia dies que s'havia oferit a fer-la, l'Albert i la Gina ahir ens van portar una nevera i un congelador, aquest matí en Jordi Sierras ens ha regalat una paella gran per tenir al club. No sé ben bé com ha anat però en un tres i no res estàvem organitzant una paella de comiat per l'Oriol i l'Armand, que d'aquí pocs dies marxen a la X-Alps.

Es pot demanar més de la gent d'un club? Us estem molt i molt agraïts a tots, sou collonuts!

La farem el diumenge 10 de juliol i necessitarem l'ajuda d'alguns de vosaltres per muntar i desmuntar les taules, ja que l'Armand tindrà classe al matí.

La paella la farà el Pedro Ferrando, que ja n'ha fet unes quantes per a grups, sumarem quant puja el total i el dividirem entre tots. Segons ens comenta per la seva experiència, el preu de tot inclòs estarà al voltant dels 10 €. De primer amanida verda, de segon paella i de postre gelat (sí sí gelat, que ja tenim congelador! :-), beguda, cafè i cava! Pels nens macarrons.

L'únic "problema" és que la paella és limitada a 40 persones, per reservar ho heu de fer AQUÍ. Es molt fàcil, només heu de posar el nom de cada persona que vingui. NO val un sol nom per dos persones i NO valen reserves per un altre mitjà. Quan la llista arribi a 40 adults la tanquem. No valen tampoc reserves anònimes (les eliminarem). Com les places son limitades de moment només es poden apuntar els socis del club i els seus acompanyants.

Vinga, animeu-vos!

No hay comentarios: