4 mar 2009

RUTA DELS MONESTIRS I CALÇOTADA



Ja tenim les imatges de la ruta de vol i la calçotada de dissabte passat, les podeu veure aquí:


.
Espectacular la foto que veieu i que ens ha enviat l'Albert, els cims de Montserrat que sobresurten del mar de núvols.... preciosa!.
.

El dia va començar amb l'ensurt de l'Àngel a l'enlairament i la seva espatlla fora de lloc. No va passar d'un "susto" però ell i en Marce, els nostres grans anfitrions, es van quedar sense fer la ruta de vol :-( .
.
Tal i com estava previst, les veles clàssiques van anar fins a Santes Creus i les réflex van arribar perfectament fins a Vallbona de les Monges, això sí, de tornada es van trobar la cosa una mica mogudeta... bé, més que mogudeta moguda... què dic moguda... mogudíssima... a veure Joan, allò es movia que t'hi cag...... oi? La qüestió és que van veure clar que no arribarien al nostre aterratge i aconsellats per l'Armand van aterrar a Bellpuig, al camp d'en Manel de Volàger. L'equip de rescat Conxita-Vicky-Josep-Eloi els van anar a recollir.
.
Mentrestant, al camp de "La Comuna" es van repartir els "Pitets Paramotor Barcelona" que havia fet l'Encarna, es van anar preparant els calçots i com som solidaris no en vam agafar ni un fins que van arribar els de Bellpuig ;-) Els calçots estaven boníssims, la salsa també (punt i apart mereix la salseta que es va dur en Joan Rus feta de casa per la seva dona), deprés cadascú es va fer la carn a les brases, postre, cafè i cremat fet pel Marce amb la cantada d'havaneres per acabar un dia perfecte.
.
Els nens s'ho van passar pipa, els pares millor que els nens, els pilots contents i havent après coses noves, tots els acompanyants i amics benvinguts, i la menció més especial que tenim és, com no, per la fantàstica gent de "La Comuna"... quina organització, quina acollida, quin bon ambient, quins cracks aquests "comunaires"!!! No es desfaran fàcilment de nosaltres perquè pensem tornar-hi... :-) .
.
Mil gràcies a tothom!!!.
.
Au, vinga va... feu els vostres comentaris! Ja sabem que costa però aquesta activitat s'ho mereix!

8 comentarios:

Rita dijo...

Quina enveja. Ho vàreu ben encertar!!!

Anónimo dijo...

Doncs sí ho vam passar bé sí... faltàveu vosaltres però ja se sap, lo primer és lo primer!
Rita, tinc unes fotos teves amb en Néstor quan els dos éreu molt petits a Castejón xulísssssssimes, ara comparo la teva foto amb les altres i mare meva com heu crescut tots dos!

emilia dijo...

Que xules les fotos i la música del montatge!!!
M´en alegro mooooolt que tot anés de conya.

Petonets,

Anónimo dijo...

Hola Emilia!

Ja veus, en lloc de vendre't el parapent t'hauriem de posar un motor petitet a l'esquena i així poder compartir aquests moments també amb vosaltres.

Molts petons!

Anónimo dijo...

Jo voldria felicitar-vos a tots, sense excepció, per l’actitud que vàreu tenir a la ruta, des de la puntualitat, l’atenció al breeffing, la disciplina mostrada a l'hora d'enlairar-se i desprès volant, al punt d'espera i a la resta de la ruta. Jo crec que mereixeu un 10 rotund i us emplaço a seguir en aquesta actitud que ens permetrà tenir molta eficàcia en les properes rutes. Això em fa pensar que podem fer coses molt "guapes". Us ho dic de debò, perquè he vist sovint rutes molt prometedores que s'han deixat de fer pel caos que s'arriba a crear per manca de comunicació o enteniment entre organització i pilots.

Tots hem de posar de la nostra part, a cada ruta serem més i més pilots i ens hem de mentalitzar per seguir per aquest camí, i per millorar. Per exemple, potser algun dia, quan siguem bastants més, haurem d’introduir una figura que per molts de vosaltres serà nova: el cap de camp. No ens podrem enlairar fins que aquest personatge ens ensenyi un banderí verd. En fi, et temps dirà...

Com no, una abraçada molt ferma per a la gent de La Comuna, pel seu acolliment, la seva naturalitat i amabilitat. Una menció especial per l'Encarna i en Marcelino per fer els “Pitets Paramotor Barcelona”, per invertir el seu temps i posar-hi tant carinyo al dissenyar una eina tan necessària en una calçotada.

I una abraçada forta forta per l'Angel que no va poder enlairar-se en la "seva" ruta. No trigarà més d'un parell de sospirs en tornar a volar amb nosaltres. La repetirem plegats amb el Marce, segur.

Sincerament, moltes felicitats a tots!!

Anónimo dijo...

Realment la acollida dels de La Comuna va ser espectacular. Moltes gracies a tots!!
Esteve

marce dijo...

Las gracias os las tenemos que dar a vosotros por venir a nuestra zona de vuelo y por ayudarme a comer todos los calsots porque sino tendria que comermelos yo solo uf.
y por tomar el cremat aun que lo de cantar abaneras no es lo nuestro, tenemos que practicarlo mas
cuado pueda colgare las fotos ,que guapos estais todos con los "pitets" ji.ji.

Ricard dijo...

Eiiii, que wapes les fotos. Realment va ser un vol molt bo i uns calçots encara millors. Agrair als anfitrions la seva acollida i al Club la seva organització.
Ahh, i també un felicito pel blog, que està molt bé per mantenir-nos ben informats i passar una bona estona.

Salutacions,
Ricard