16 mar 2009

LA PERFORMANCE DE L'ESTEVE


Recordeu que fa unes setmanes us convidàvem a assistir a una performance de la mà del nostre company, l’Esteve?

Doncs bé, nosaltres hi vam anar, junt amb l’Eduardo, i de debò que val la pena veure en directe tota l’evolució d’una pintura. No hi pots perdre detall perquè entre l’inici i el final es van plasmant un munt de conceptes ben diferents, tots ells efímers, perquè l’obra va evolucionant continuament fins arribar al seu resultat final. I tot això fet en un temps limitat, al voltant d’una hora.



Els que esteu llegint aquest escrit i no sou socis del club us preguntareu: i què té a veure això amb un club de paramotor, oi? Doncs té a veure, i molt, perquè l’Esteve és un dels nostres socis i la seva passió per volar queda plasmada també en aquesta obra.



Tot i que és gairebé impossible fer-se una idea del que és una jam session com aquesta sense haver-la viscut en directe, a la galeria de la dreta teniu una mostra amb fotos del que va ser. No sé perquè la meva càmera va eliminar els colors dels vídeos que s’anaven projectant i el resultat són unes fotos en blanc i negre ¿?



Les imatges de vídeo sí que van respectar els colors, ho podeu veure al següent enllaç. Us adelanto, però, que la filmació de vídeo no és lo meu :-S



http://www.youtube.com/watch?v=yoDWK5BKu2A&feature=channel_page

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Moooolt guapo el video Montse!!! Ets tota una profesional. Ara mateix el posare a la meva web. Suposo que les fotos surten sense color pel flash. Gracies pel comentari i per tot. Petons!!

Anónimo dijo...

Gràcies pel ànims, això dona moral! El proper vídeo serà una mica millor, el següent encara millor, i d'aquí a un any ja veuràs ja... ;-)