23 mar 2009

COMENÇA LA LLIGA CATALANA DE PARAPENT


Els dies 18 i 19 d'abril comença la Lliga Catalana de Parapent 2009 a La Cellera (Girona). Us adjuntem el calendari de tota la Lliga per si us voleu acostar a alguna de les proves.



18-19 d’abril a la Cellera


23-24 de maig a Castillonroi


6-7 de juny a Berga


27-28 de juny a Àger


18-19 de juliol a Berga


11-13 de setembre a Port del Compte (coincidirà amb una prova de la Lliga Espanyola)



L'any passat la Lliga ja va comptar amb un representat del Club Paramotor Barcelona, l'Oriol Fernández, que en el seu primer any com a competidor va guanyar la Lliga en la categoria B, amb una vela de nivell 2 (la Swing Astral 5), per davant d'altres pilots amb més anys d'experiència en la competició i amb veles de categoria més avançada. Bravo Oriol!




Òbviament les coses no passen per casualitat, l'Oriol porta volant més de 12 anys i la seva experiència com a pilot era altíssima abans de començar a competir.




Aquest any l'Oriol es passa la la Lliga A però incorporem un nou pilot a la LLiga B, en Fernando. Gairebé tots el coneixeu i sabeu que és un pilot molt ambiciós i amb una evolució molt ràpida gràcies a una dedicació absoluta. Vola en lliure i en motor, té un esperit molt competitiu i aquest any ja li ha picat el "gusanillo" de la competi.




Li desitgem tota la sort del món i des d'aquí l'animem a gaudir d'aquest any. La competició és una eina magnífica per l'aprenentatge i per arribar a ser un pilot complet. Segur que li treurà tot el suc continuant amb la seva impressionant trajectòria.



No hay comentarios: