17 feb 2014

Activitat del proper cap de setmana a Organyà.


Com ja sabeu, el proper cap de setmana el club puja a Organyà, aquí teniu el pla:

DIUMENGE 23 DE FEBRER:

Com us vam comentar a principis d'any, el proper diumenge tenim una activitat absolutament nova al club, el llençament de paracaigudes des d'una tirolina de 100 metres. 

Gairebé tots nosaltres volem amb paracaigudes d'emergència, hem fet una inversió important per muntar-ne un al nostre paramotor, però... sabem quin és el gest correcte que haurem de fer en cas d'haver-lo d'utilitzar un dia? La probabilitat de necessitar-lo és molt baixa, cert, però si ens arriba el moment, millor que ens agafi amb el gest probat i après. I com podem practicar aquesta maniobra? Cosa realment difícil si no disposem d'una infraestructura adequada...

Per això aquest any us volem oferir una activitat de luxe i que us recomanem al màxim: poder practicar el llençament del vostre paracaigudes d'emergència des d'una tirolina de 100 metres. Un muntatge espectacular... i només per a nosaltres! Una oportunitat única per practicar un gest que tant de bo no haguem de repetir mai.

Aprofitarem la instal.lació que fan els nostres amics d'Organyà el dia abans, i ens reserven el diumenge 23 de febrer en exclusiva perquè els socis del club puguem penjar-nos de la tirolina amb els nostres paramotors i llençar el paracaigudes d'emergència en ple "vol".

El llençament dels paracaigudes es farà al matí. A la tarda, al teatre d'Organyà, cadascú es podrà fer l'autoplegat del seu propi paracaigudes, disposant de l'assessorament d'en Carles Torres, en Jordi Medina i l'Armand Rubiella. Al Carles gairebé tots el coneixeu, és la persona que repara millor que ningú les nostres veles al seu taller Stripair. En Jordi Medina és la persona que ens muntarà la tirolina, Tècnic Esportiu Superior i Tècnic Esportiu Nivell I en Muntanya, a més de disposar de 8 anys d'experiència professional en empreses de treballs verticals.

Preu: 25 €, exclusiu socis. Inclou llençament del paracaigudes i autoplegat amb assessorament. Per a qui no vulgui plegar-se ell mateix el paracaigudes, el preu del plegat per un professional serà de 25 €.

Confirmació necessària abans de dijous 21 de febrer.


DISSABTE 22 DE FEBRER:

I aprofitant que diumenge anem a Organyà, dissabte organitzarem, per a qui ho necessiti o vulgui, un dia de vol guiat en parapent. 

Enfocat als socis que heu fet l'adaptació al parapent però encara no teniu prou autonomia per volar sols. Enfocat també als pilots que volant ja de manera autònoma, voleu buscar un rendiment superior al vostre vol. 

Molts dels que heu fet l'adaptació ens heu preguntat sovint què heu de fer per anar a volar en lliure amb un assessorament que us garanteixi la seguretat i la tranquilitat del vostre vol, doncs aquest dissabte teniu una bona oportunitat per volar a Organyà de la mà d'un instructor professional.

Preu: 30 € socis - 50 € no socis. Inclou l'assessorament de l'instructor durant tot el dia. No inclou el transport de pujada a l'enlairament, el preu de cada pujada és de 3€ o podeu pujar també pels vostres propis mitjans.

Confirmació necessària abans de dimecres 20 de febrer.


No hay comentarios: