2 nov 2011

Beuda no es fa, adeu a 4 anys d'una concentració memorable.


Confirmat, La Concentració de Beuda no es farà aquest any segons ens informa el mateix organitzador de les anteriors edicions, en Carles Juvanteny, i el President del Club Puig d’Afrou, en Sergi Co.
Diferents motius han dut als organitzadors de La Concentració a donar per finalitzat el cicle de 4 anys que va fer de Beuda una de les dates més esperades de l’any per trobar-se amb gent de tots els clubs catalans. En Carles Juvanteny ens ha explicat que són raons personals les que fan que deixi l'organització. Moltes hores de treball sense remunerar, deixant d’atendre feina, família, amics i el propi temps de descans personal, acaben passant factura a la il·lusió que en Carles havia depositat en aquesta Concentració durant tots aquests anys.
D’altra banda, en Sergi Co, una altra de les persones que ha sacrificat molt per dur a terme aquest esdeveniment, ha decidit no tornar a Beuda. Sí ens ha dit, però, que personalment intentarà tirar endavant una nova trobada de paramotors a casa seva, a La Cellera de Ter, cap al mes de febrer. Des d’aquí, tot el nostre recolzament i tota la força perquè tiris endavant aquesta nova iniciativa. Els socis del Club Paramotor Barcelona mirarem d’anar-hi en massa igual que hem fet sempre a La Concentració.
Només ens queda felicitar efusivament als organitzadors de Beuda, amb en Carles Juvanteny al capdavant, per la seva dedicació i el seu esforç per tal de promocionar el nostre esport.
Un reconeixement molt gran per a tu, Carles. Barretina!!!

No hay comentarios: