8 nov 2010

RUTA A BEUDA

Malauradament no podrem organitzar la ruta de paramotor prevista per anar a La Concentració de Beuda el proper diumenge 14/11. El cap de setmana ens agafa en ple curs d'iniciació i amb els alumnes en un nivell on és imprescindible que l'Armand estigui al camp de vol.

No podem organitzar una ruta guiada però sí que podem, als que us veieu capaços de fer la ruta tot sols, assesorar-vos en tot el que puguem, interpretació de la meteo, mapes, tria de la millor ruta en funció de les condiciones del dia, etc. No oblideu que teniu a la vostra disposició l'accés a la pàgina www.topmeteo.eu, el club paga la subscripció anual i tots els socis podeu consultar-la gratuïtament, només ens heu de demanar la clau d'accés i contrasenya.

Nosaltres diumenge estarem al camp de vol, un cop acabem la classe, cap al migdia, i si les condicions del dia ho permeten, l'Armand anirà volant fins a Beuda des del nostre camp. Si algun pilot el vol acompanyar i fer aquesta ruta que es farà al migdia, que ens ho comuniqui el més aviat possible (només pilots experts).

No hay comentarios: