4 nov 2010

PLANS PEL CAP DE SETMANA

Comencem al revés, parlem en primer lloc de diumenge...

DIUMENGE 7/11: Ruta de vol a Beuda.
Realment la meteo no pinta gens bé, tot i així nosaltres no anul.larem la ruta fins l'últim moment, confiarem en que les previsions no l'encertin i que finalment la puguem tirar endavant.
Malgrat de Mar - Beuda, la ruta que us proposem és sortir de Malgrat per tal de recórrer no més de 75 km fins a Beuda. Això vol dir que aquesta ruta és apta per a tot tipus de veles, no tan sols les réflex, i que podeu venir tots els que tingueu una certa confiança en aterrar amb precisió a motor parat. La ruta és prou segura tot i que trobarem algun tram amb bosc relativament espès.
Ens trobarem a les 09.00am als voltants de Malgrat. Els que voleu venir no trigueu a confirmar-nos la vostra assistència per donar-vos les balises i les coordenades del lloc exacte on quedarem. Qui tingui problemes amb la logística, és a dir, qui no tingui qui condueixi el seu cotxe per no quedar-se tirat a Beuda o a l’origen, que també ens ho faci saber quant abans i veurem si entre tots ens podem organitzar.
Sortida gratuïta per a socis del club.

DISSABTE 6/11: Ruta senzilla al camp de vol.
Veient les possibilitats de que diumenge al final no es pugui fer res a Beuda hem pensat en un Plan B. La previsió dissabte és espectacularment bona, dia anticiclònic i amb temperatures encara molt agradables. Nosaltres estarem al camp de vol i com tindrem l'ajuda d'un altre instructor l'Armand estarà "lliure" per organitzar una ruta guiada. L'improvisarem en funció de qui vingui i de les condicions del dia, potser anar a esmorçar a Cubelles i tornar, potser Montserrat, potser.... ell ja ho té al cap però vosaltres no ho sabreu fins el mateix dissabte :-)
Insisteixo en que dependrà de qui vingui i es donarà prioritat a que sigui una ruta senzilla apta per a tothom, especialment per a la gent que no ha fet mai una ruta o que fa poc temps que ha fet el curs.
No us ho perdeu, podria ser l'últim dia de sol i caloreta de la temporada!
Sortida gratuïta per a socis del club.

Estigueu atents al blog i al Facebook per saber finalment què fem diumenge, tant de bò ens puguem veure a Beuda!

No hay comentarios: