16 ene 2009

Un any plé de noves emocions!!! Arranquem motors!!!

Hola a tots i totes!

Com us comentàvem en el nostre anterior mail, el 2009 arriba amb moltes novetats per a nosaltres, hem activat el Club Paramotor Barcelona i us volem proposar un grapat de sortides, descomptes i serveis que venen amb data d'execució, preus i el màxim compromís per part nostra. Us oferim un munt d'avantatges per als que us vulgueu fer socis!

Als bloc trobareu totes les informacions detallades:

1- Club Paramotor Barcelona: informació general del club i preu de la quota. Els amics que només practiqueu el vol sense motor trobareu la "secció parapent-vol lliure" amb la millor opció per a vosaltres.

2- Calendari 2009: dates, preus i descripció general de les activitats previstes per a tot el 2009. Atenció que la primera és el proper dissabte!!!

3- Descomptes i tarifes 2009: un munt d'avantatges, de manera que la quota de club us farà estalviar diners.

4- Campanya hèlix: una ajuda molt interessant per quan trenqueu una hèlix.

5- Llicències 2009: informació de preus i cobertures de les assegurances del 2009.

Mireu la quantitat d'activitats que us hem preparat. Hem pensat en tots vosaltres al dissenyar aquest calendari i hem intentat que us encaixi a tots, per això hem inclòs tota mena de sortides (de un sol dia, de cap de setmana, pensades per a les famílies, altres per als pilots sols, més o menys econòmiques i també alguna gratuïta).

Aquest calendari està fet a cop d'il·lusió, per tal que us encaixi a tots i per a que tots hi trobeu el que busqueu quan sortiu de casa amb el parapent i el paramotor dins el cotxe. Intentem satisfer totes les inquietuds. Els novells podreu gaudir de sortides aptes per a tots els nivells de vol. Els més ambiciosos hi trobareu reptes que no us decebran. Els més familiars hi trobareu activitats per venir amb grans i petits a gaudir d'un dia de vol.

Tot això pensat per a vosaltres, socis del Club Paramotor Barcelona. Esperem que us agradi i que el puguem gaudir volant junts!

Salutacions,

Armand Rubiella
President Club Paramotor Barcelona

Trav. de les Corts 161 1-E

08028 Barcelona

Tel: 93 490 33 43

Mail: club@paramotor-barcelona.com

No hay comentarios: