7 mar 2014

Ruta circular, calçotada i... els videos de la tirolina!

Recordeu que el diumenge 16 de març organitzem la ruta circular a vista i la clàssica calçotada al camp de vol. Aquest any, a més, aprofitarem per passar els videos dels llançaments de paracaigudes, la última i exitosa sortida que vam fer amb el club a Organyà, no us podreu amagar, us tenim a tots filmats!

La calçotada:

Estarà tot inclòs, aperitiu, calçots, salsa, pa, vi, aigua, gasosa, postre i cafè. 

El preu serà de 10 €, així queda un petit remanent pel club, per poder comprar les coses comuns que es necessiten a la nau, com carbó, plats i coberts, papel WC, tovallons, oli, productes de neteja, etc.

Preu per a la gent que no menja calçots: 5 €

Preu nens 3 €, macarrons amb tomàquet i salsitxes, beguda i postre. Qui prefereixi portar el seu propi menjar pels nens pot fer-ho, tenim 2 microones per escalfar el que calgui.

Un cop acabats els calçots tothom es podrà fer la carn a la brassa. Recordeu que cadascú es porta la seva pròpia carn.
Ara només queda que ens digueu qui vindrà i què mengeu, confirmeu el més aviat possible per fer una bona previsió, data límit dijous 13 de març.

Calçots no en faltaràn... no hi faltis tu!!!

La ruta circular:

Abans de la calçotada organitzarem una ruta de navegació a vista al camp de vol, una activitat divertida però alhora senzilla i apta per a tothom. Potser haureu de fer un vol circular, potser un vuit, potser una línia recta, potser una recta i una rodona (tipus xupa-xups), ho sabreu dissabte a la tarda.
Haureu de dur el vostre GPS encès però amagat, no el podeu veure ni consultar. L'objectiu és traçar amb el track del gps la línea més propera possible a la línia marcada sobre el mapaNomés a l'aterrar els mirarem i veurem qui s'ha acostat més al recorregut marcat. Els mapes us els enviarem per mail dissabte a la tarda perquè vosaltres mateixos els pugueu imprimir. Confirmeu-nos els que veniu per enviar-vos el mail. Si algú no es pot imprimir el mapa dissabte aviseu-nos i us el portarem imprès diumenge.
Els tres recorreguts que s'acostin més a la línia marcada al mapa tindràn premi, i recordeu que en Ricard Pineda... va guanyar un Ferrari! :-)

I a la tarda... els videos de la tirolina:

Després de la calçotada passarem els videos de tots els salts de la tirolina amb els llançaments dels paracaigudes. 

Els comentarem un per un, podrem observar els temps d'obertura i comentarem les formes de llançament. 

Serà una feina molt interessant!

No hay comentarios: