15 feb 2013

Hola a tots!

Bé, ja el tenim aquí, per fi, sembla mentida però ha arribat l'esquia i vola!
Amb un paquet de neu impressionant, pujada de temperatures, solet i vent de cara, què més volem?

Pels que veniu dissabte, esquiadors i no esquiadors:
Quedem a les 10.00 davant la guixeta dels forfaits de l'estació Porté-Puymorens, al sud de França. És una estació petita i preciosa, enclavada al mig del bosc, i on el forfait només costa 27 €! Allà ens trobarem tots, esquiadors i no esquiadors, i organitzarem un pla B per la gent que no esquia, podem fer una excursió amb raquetes de neu o anar a fer un tomb pels poblets francesos.

Pel que veniu directament diumenge:
Ens trobem a les 08.30 a l'Aeròdrom de La Cerdanya, a Alp. 
Molt important: no oblideu la ràdio! És imprescindible per volar a l'aeròdrom i estar en contacte amb la Montse, qui tindrà la banda aèria i ens farà de pont des de la Torre de Control. Recordeu que conviurem amb altres aeronaus i que compartim espai amb l'aterratge dels paracaigudistes, per tant ho organitzarem igual qua ja ho vam fer a Òdena, demanant permís per ràdio a la Montse abans de enlairar-nos i abans d'aterrar, i no ho farem fins que ella ens autoritzi. Ho acabarem de parlar al briefing.
I després del vol... esmorzar de forquilla a la Sidreria Urvati, al mateix aeròdrom, amb un bon tiberi i sidra sense límit!

Si us plau si encara no heu confirmat i voleu venir aviseu-nos quant abans, a la sidreria estan a tope (aquest pot ser el cap de setmana amb més gent de l'any) i son molt estrictes amb el número de persones que venen a l'esmorzar.

Els que ja esteu apuntats teniu les balises per mail.

Ens veiem a la Cerdanya!

No hay comentarios: