28 may 2012

Sortida a la Cerdanya.



Ja la tenim aquí!!!!

Aquest proper diumenge, 3 de juny, tornem a la Cerdanya, possiblement la sortida més esperada per la gent del club. 

No sabem si és per la preciositat de la zona, per la possibilitat de fer la ruta del Cadí, per si ens podem acostar al Puigmal, per l'hospitalitat de l’aeròdrom d’Alp, per l’esmorçar de forquilla... no sabem exactament quin és el motiu però el cert és que tothom vol tornar a la Cerdanya!

Així ens ho vau demanar a la reunió del club i per això la vam tornar a incloure al calendari. Haurem de matinar, sí, però recordeu que potser aquesta, junt amb la ruta del Mont Perdut el proper juliol, són les matinades millor recompensades que fareu en tot l’any! :-D

Estem en una època de l’any en que no ens podem permetre sortir tard si volem fer un vol de muntanya, per això quedarem a les 07:00 a l’Aeròdrom d’Alp (mireu com arribar),  farem el briefing i ens enlairarem de seguida. 

Si no hi ha vent, o hi ha una mica de nord, intentarem dos rutes. Per una banda la Volta al Cadí i pas pels cims del Cadí, i per altra banda ens plantejarem l’ascens al Puigmal per les veles reflex (als asistents us enviarem un track del vol que va fer l'Armand sobre el Puigmal fa tres anys).

Després del vol, a les 11:00, farem el tradicional esmorçar de forquilla a la Sideria Urvati, al mateix aeròdrom. Un menú de 9 € que inclou: butifarra, escalivada, ous, llom, seques, truita, cansalada, migas, pinxo, beguda (sidra, vi, aigua) i café inclosos.

I no oblideu els banyadors, us asseguro que després d’un vol espectacular i un esmorçar de sidreria, ve molt de gust un banyet a la piscina del mateix aeròdrom per cloure un dia rodó!

Necessitem confirmació dels que vindreu, i molt especialment dels que us quedeu a l’esmorçar de forquilla, abans de dijous al matí.


Preu de la sortida: 15 € (inclou taxa utilització aeròdrom 4€).
Esmorçar de forquilla: 9 €


1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola,aqui Suprian el insensato
Me apunto al esmorza de forquilla!!!
Y luego a volar sin motooorrrrr, ja ja