11 may 2012

Avanç de les properes activitats.


26 i 27 de maig Aerosport.
3 de juny La Cerdanya.
Els propers 26 i 27 de maig s’organitza a l’aeròdrom d’Òdena (Igualada) una nova edició de la Fira Aerosport, un esdeveniment d’aviació general i esportiva que enguany celebra el seu 20è aniversari, nosaltres hi participarem amb diferents activitats!
En primer lloc hi serem presents amb un stand a la fira. D’altra banda, organitzarem tres activitats de club durant el cap de setmana.
Dissabte 26 de maig.
De 15:00 a 17:00 Taller de plegat de paracaigudes. 
En primer lloc farem una xerrada tècnica a càrrec d’en Carles Torres de Stripair. En Carles és un gran professional i especialista en el plegat d’emergències i ens aportarà el seus interessants punts de vista. Després de la xerrada farem in situ el plegat d’un paracaigudes, per tal que veieu el procediment i les passes a seguir. Els que vulgueu plegar el vostre paracaigudes ens el podeu donar allà mateix. Recordeu que s’ha de ventilar, per tant l’heu de dur desplegat, l’hauríeu d’obrir tres dies abans i ficar-lo dins d’una bossa amb molta cura, evitant que s’enredin els cordinos. Qui vulgui fer la ruta del dia següent ens el pot donar el mateix diumenge un cop finalitzada la ruta, sense desplegar. Us els tornarem al cap d’una setmana.
Preu plegat paracaigudes socis club: 24 € (preu normal 36 €).
20:00 Vols de demostració en paramotor.
Al capvespre, un petit grup de pilots del club realitzaràn uns vols de demostració per tal de donar a conèixer aquesta especialitat de vol als assistents a la fira.
Diumenge 27 de maig.
07:30 Ruta de vol a Montserrat. 
Sortint des de l’aeròdrom d’Òdena els socis del Paramotor Club Barcelona farem una ruta de vol a Montserrat, i en funció de les condicions del dia ens plantejarem la possibilitat de fer tota la volta a Montserrat, amb la premisa de que a les 10:00am tothom ha d’haver aterrat per donar pas al vol d’altres aeronaus.
I el següent cap de setmana....
Diumenge 3 de juny.

Tornem a la Cerdanya! 
Intentarem una ruta al Cadí o al Puigmal depenent de la meteo.
Us ampliarem tota la informació però ja us podeu reservar les dates!

No hay comentarios: