1 mar 2012

11/03: Calçotada i ruta circular al camp de vol.


La calçotada:

Com l'any passat en Marcelino és l'encarregat de comprar els calçots, necessitem confirmació dels assistents abans de dijous 8/03 a migdia per poder encarregar tant els calçots com la salsa. 
Un cop acabats els calçots, cadascú es podrà fer la seva pròpia carn a la brassa. Només us heu de portar la carn, la resta estarà tot inclòs (alguna cosa d'aperitiu, calçots, salsa, pa, vi i gasosa, aigua, postre, cafè, l'oli i la sal per poder fer la carn, etc).
Preu calçotada: com altres anys, l'import de les despeses les repartirem entre tots, normalment puja uns 10 €.
Per la gent que no menja calçots: el preu serà de 5 €.
Pels nens: macarrons amb tomàquet i salsitxes, aigua i postre 3 €.
Qui vulgui portar el seu propi menjar pels nens no hi ha cap problema, tenim 2 microones per escalfar el que calgui.
Ara només queda que ens digueu qui vindrà i el menú que agafeu, confirmeu el més aviat possible per fer una bona previsió. 

Calçots no en faltaràn... no hi faltis tu!!!

La ruta circular:

Abans de la calçotada organitzarem una ruta de navegació a vista al camp de vol, una activitat divertida però alhora senzilla i apta per a tothom. Potser haureu de fer un vol circular, potser un vuit, potser una línia recta, potser una recta i una rodona (tipus xupa-xups), ho sabreu el mateix diumenge.
Haureu de dur el vostre GPS encès però amagat, no el podeu veure ni consultar. L'objectiu és traçar amb el track del gps la línea més propera possible a la línia marcada sobre el mapaNomés a l'aterrar els mirarem i veurem qui s'ha acostat més al recorregut marcat. Els mapes us els donarem el mateix diumenge al camp de vol.
Els tres recorreguts que s'acostin més a la línia marcada al mapa tindràn premi.


Recordeu que és diumenge 11 de març, us hi esperem, confirmeu-nos la vostra asistència el més aviat possible!

No hay comentarios: