9 dic 2011

Reunió de club i dinar de Nadal 2011.

Us recordem que el diumenge 18 de desembre tenim la reunió de Club i el dinar de Nadal. Aquesta reunió és la més important de l'any i en la qual parlarem de l'actual estat de comptes, acordarem la quota de l'any 2012 i plantejarem el nou calendari de sortides, entre d'altres coses. Dilluns us enviarem l'ordre del dia, si teniu qualsevol sugerència o tema que us interessa que tractem envieu-nos la vostra proposta i l'afegirem al guió de la reunió.

La reunió serà a les 12:30 i després farem l'habitual dinar de Nadal, reserveu-vos la data!

Per altra banda, dir-vos que l'Armand ja porta 19 dies aturat amb una tendinitis al genoll dret causada, segons el metge, per ajudar a l'Aníbal a enrajolar el bany del club (esport d'alt risc!) Tot i que ja no va amb crosses encara no pot donar classes.

Sense fer curs, demà dissabte estarà al camp de vol però diumenge no. El següent cap de setmana, 17 i 18 de desembre, esperem tenir-lo totalment recuperat (per poder seguir enrajolant :-D). Si encara no pogués caminar correctament, dissabte no faríem classe però la reunió de club i el dinar de Nadal sí es mantindríen per diumenge 18.

No hay comentarios: