28 dic 2011

Llicències Parapent - Paramotor 2012




Ja tenim confirmació dels preus de les llicències per l'any 2012, no oblideu que la vostra assegurança caduca el 31/12/2011.

Per tal que ningú es quedi sense cobertura, des del Club Paramotor Barcelona, el dia 1 de gener demanarem la renovació automàtica de totes les llicències dels socis que al 2011 heu tramitat la llicència amb nosaltres. D'aquesta manera, podeu volar tranquil.lament els primers dies de l'any ja que estareu coberts per l'assegurança durant el mes de gener. 

De tota manera, si voleu renovar la llicència no ho deixeu per l'últim moment, si us plau feu el pagament el més aviat possible i sempre abans del 31 de gener del 2012. Això és imprescindible ja que el dia 1 de febrer del 2012 deixareu d'estar assegurats si no hem rebut el pagament.  

Recordar-vos que la llicència és absolutament obligatòria per volar al camp de Paramotor Barcelona. De cap manera està permès volar sense estar assegurat.

Cliqueu el document de dalt per veure tots els preus, com s'ha de tramitar la llicència i què fer en cas d'accident (un clic per obrir-ho petit i dos clics per obrir-ho gran).

Bon Any i Bons Vols al 2012!

No hay comentarios: