28 ene 2011

LA PINGÜÍ AQUEST DIUMENGE

L'anterior Pingüí. Foto: Jordi Ribera

Recordeu que aquest diumenge tenim la Sortida Pingüí! A priori els plans són els mateixos que l'altra vegada, mireu aquest link de l'anterior convocatòria a la Pingüí, en principi quedarem al mateix lloc i a la mateixa hora però......:

La primera bona notícia: permís del pagès aconseguit! El crack del Xavi Urbano no sabem com s'ho ha fet però l'ha convençut de que no li venia de tres dies i sembrarà a partir de dilluns! (l'home volia fer-ho justament avui).

La segona bona notícia: pujada de temperatures, a partir de les 9 a.m de diumenge són positives!!!

La dolenta: ara la meteo diu que a Sant Llorenç de Morunys nevarà diumenge i que al lloc del pla B (Berga) plourà.... pppppfff.

Conclusió: de moment mantenim la convocatòria per a diumenge, ho deixem tot igual però estigueu atents a les últimes informacions demà dissabte cap al migdia, quan prendrem la decisió definitiva.

Important: els que voleu venir, si no heu rebut els punts GPS aviseu-nos i us els enviarem per mail.

Us recordem que aquesta sortida és gratuïta per als pilots que ja vau venir a l'anterior convocatòria.

Pel dinar farem com l'altra vegada, com no sabem com anirà la meteo, no cal que ens confirmeu si us quedeu ni els acompanyants. Al tenir el restaurant al costat, un cop allà decidirem què fem, no sigui que ens enxampi la neu i haguem d'improvitzar un nou pla B anant tots a passar un dia d'esquí al Port del Compte ;-)
Vinga, atents a les últimes informacions demà dissabte al migdia!

No hay comentarios: