1 dic 2010

MOLTES GRÀCIES A TOTS!


Hola a tothom i bona tornada del maxi pont (els que l'heu pogut fer)!

El dissabte anterior al pont, més de 60 persones entre grans i petits ens vam reunir al camp de vol! Moltíssimes gràcies a tots els assistents que malgrat el fred que feia vau venir a compartir aquest dia amb nosaltres.

Al matí sortien els primers pilots per fer la prova "cerca i captura de la balisa", uns "pocs" es van dirigir a buscar la balisa secreta i uns "molts" van anar directament a esmorçar a l'aeròdrom de Bellvei després de veure que el dia era bastant turbulent. El pilot Dani Giraldo va ser el guanyador de la prova al ser l'únic pilot que es va poder apropar a la balisa donada la turbulència del dia. Els seus premis, un quick pack de Paramania (una pre sèrie que encara no està a la venda) i una funda Paramotor Barcelona per al seu nou casc, felicitats Dani!

Després vam fer l'"asado argentino" mentre els nens jugàven i saltàven al castell inflable que va portar el Robert.

La reunió de club pròpiament dita, com es feia tard i feia molt de fred, vam decidir ajornar-la fins que tinguem la nau ben acondicionada i disposem d'una calefacció que ens permeti fer-la sense estar tots agarrotats pel fred. Aquí va sortir el gran Jordi Sierras i ens va oferir una calefacció de la seva Ferreteria Cofac.

Volem agrair-vos la disposició que ens esteu mostrant per ajudar-nos a tirar endavant el nostre projecte i poder gaudir entre tots d'una nau ben equipada amb els mínims necessaris per estar-hi a gust tant els pilots com els acompanyants. Hi ha coses que s'han comprat noves però també molts de vosaltres ens heu aportat coses que ja no feu servir o que per la vostra feina us han arribat a les mans i no les aprofitareu, sigui el que sigui, abans de llençar-ho, si us plau penseu si pot ser d'utilitat al club! De moment ja tenim:

- Llum i aigua, instal.lació feta pel Francisco i l'Agustín.
- Porta d'accés directament des del camp i finestres tancades, instal.lació feta pel Luís.
- Nevera gran de bar, aportada per l'Agustín.
- Cafetera Nespresso, aportada pel Robert.
- Microones, aquest el porto jo (la Montse) perquè ja sabeu que la llet m'agrada moooolt calenta! :-)
- Televisió, aportada pel Robert.
- Calefacció, aportada pel Jordi.
- Ordinador, aportat pel Toni.
- Taula de despatx i cadires de disseny, portades pel Juan.
- Estació meteorològica, que algun dia tornarà a funcionar gràcies al temps i les ganes del Xavi.
- Fustes individuals per escalfar els motors al camp, portades pel Joaquin.
- Gronxador per penjar i regular les cadires de lliure i de paramotor, fet per l'Eduardo.
- Jocs i joguines aportades per la Violeta, Manuela i Néstor (especials gràcies perquè sabem que pels peques no es fàcil desfer-se de les seves coses encara que ja no les facin servir).

No em voldria oblidar de res i segur que ho faig... En qualsevol cas, gràcies a tots els que cada dia ens ajudeu, ja sigui amb el vostre temps, moralment, amb consells o amb crítiques constructives, tot això ens fa crèixer i ens fa millorar. També gràcies als que no veniu gaire però seguiu fidels al club i com no, als "currantes" incondicionals sempre disposats a donar un cop de mà, amb l'inigualable Miguel Cotes en cap. De debò moltes moltes MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS!

Aquí podeu veure el vídeo xulíssim de la Núria i el Ricard.


No hay comentarios: