5 may 2010

RUTA DEL CADÍ AQUEST CAP DE SETMANA... PODREM?


La veritat és que la meteo no pinta massa bé per la Ruta del Cadí que teníem prevista per aquest proper dissabte. El que és segur és que no es podrà fer dissabte ja que la previsió és de molta aigua a la Cerdanya. De moment ajornem la sortida a diumenge però estigueu atents al blog i al facebook per si l'hem d'anul.lar.

Com que les economies generals no estàn massa "boyantes" aquest any no havíem plantejat una sortida de cap de setmana, sino una sortida d'un sol dia. L'hora de trobada definitiva dependrà de la meteo però en principi els horaris serien els següents:

Diumenge 9/05:
- 08h00 Trobada a l’Aeròdrom de La Cerdanya (Alp). Cliqueu per veure com arribar.
- 08h15 Breefing.
- 08h30 Sortida de la ruta.
- 11h00 Últim aterratge.
- 11h30 “Esmorçar de forquilla” a La Sidreria Urvati, al mateix l'aeròdrom. Menú: Butifarra - Escalivada - Ous - Llom - Mongetes seques - Truita - Bacon - Migas - Pintxo - Tota la sidra que vulgueu i cafè. Preu 9 €

Preu sortida:
- Pilot soci: 15 €
- Pilot no soci: 50 €
- Quota aeròdrom: 3 € per pilot.
- Acompanyants: gratuït.

Per anar fent boca, us deixem els videos de l'Italo de l'any passat i el muntatge de les fotos. Penseu que si finalment podem tirar la sortida endavant el Cadí estarà espectacular, completament blanc després de les últimes nevades. Fred??? Ejem... bé... vinga... potser una mica va... :-)

Ruta del Cadí 2009:

Important:
Confirmeu la vostra assistència, però sobre tot ens heu de confirmar els que us vulgueu quedar a l'esmorçar de forquilla per poder fer la reserva. Gràcies!

No hay comentarios: