14 dic 2009

ARRIBA LA SORTIDA PINGÜÍ!!!

Diumenge 20 de desembre, última ruta de vol de l'any: la sortida pingüí, apta només per a pilots sense por al fred!!!

Aquesta sortida la farem a l'Empordà i Costa Brava, aprofitant que les platges estan buides i que no tindrem problemes per enlairar-nos ni per trobar aterratges d'emergència.

L'enlairament està per decidir, estem tramitant un permís especial per poder sortir de la mateixa platja de l'Estartit. Si no l'aconseguim ho farem de la platja de Pals.

Farem una única ruta, la mateixa per a veles clàssiques i réflex, entre 45 i 55 Km. i apta per a tots els nivells de vol. Els pobles medievals de Pals, Peratallada i Ullastret, les magnífiques Ruïnes d'Ampúries, l'Escala, l'Estartit i per últim les Illes Medes (imprescindible l'ús de l'armilla salvavides).

Preu: sortida gratuïta per als socis del Paramotor Club Barcelona.

Horari: quedarem a les 10:00, el lloc exacte el confirmarem divendres (Pals o l'Estartit) en funció de l'enlairament.

Dinar: menú que estarà al voltant dels 19 € (ens proposaven 25 € però en Miquel de Begur està gestionant que ens ho abarateixin). Necessitem confirmació abans de dijous 17 de qui es quedarà al dinar.

Pilots fredolics: en Joan Rus s'ha ofert per comprar saquets tèrmics per escalfar les mans. Qui estigui interessat es pot posar en contacte directament amb ell, si no teniu el seu telèfon ens ho dieu i us el passarem. Necessita confirmació també abans de dijous.


Les Illes Medes des de la platja de Pals.

Illes Medes.

Les Ruïnes d'Empúries des de l'aire.

Pals.




Peratallada.

El poblat ibèric d'Ullastret.


No hay comentarios: