18 dic 2009

AJORNADA LA SORTIDA PINGÜÍ. LA NOVA DATA: 3/01/10

Benvolguts companys,

Ens sap molt de greu per les expectatives que teníem tots en aquesta sortida però creiem que el més prudent és ajornar-la degut als canvis a les previsions meteo i a la incertesa que això comporta en una regió prou delicada amb el vent.

Tots sabeu de la particularitat aerològica de l'Empordà. El vent de nord és capriciós en aquest indret i els canvis són sovint "excesius". Per això, per tal d'evitar al màxim qualsevol dificultat, hem decidit ajornar aquesta sortida i convertir-la de la darrera del 2009 a la primera del 2010.

La situació meteo ens posa una decisió difícil d'encertar. En relativament poca distància ens podem trobar amb vents molt forts i vents mitjans. En tot cas és molt poc probable que siguin fluixos... Aquesta decisió dons, només preten assegurar un vol tranquil que ens permeti volar en una zona excepcionalment bonica i gaudir-la sense turbulències que posin a prova el nostre nivell de pilotatge.

Hem de donar moltísimes gràcies a l'Enric Llàtzer i als amics que volen habitualment a Llagostera, que ens han ofert el seu camp de vol com alternativa al vent fort que pugui haver a la costa. De tota manera també hem decidit de no anar-hi amb aquesta previsió, ja que la ruta més lògica i la que més ve de gust fer des d'aquest camp és anar fins a Santa Cristina d'Aro i d'aquí a la costa entre S'Agaró i Palamós, on ens trobaríem de nou amb massa vent segons la previsió.

Us citem aleshores a Pals el diumenge 3 de gener per començar l'any de la millor manera que pot fer-ho un pilot de paramotor: un vol hivernal a un indret d'estiu que ens sorprendrà amb una bellesa insospitada pels que no coneixeu l'Empordà i la Costa Brava a l'hivern. No us ho perdeu.

Fins aviat.

Armand Rubiella



Diumenge 20/12, 10:00 a.m. Vent a 10 metres.








Diumenge 20/12, 10:00 a.m. Vent a 450 metres.





Diumenge 20/12, 12:00 a.m. Vent a 10 metres.








Diumenge 20/12, 12:00 a.m. Vent a 450 metres.


No hay comentarios: