9 feb 2015

Aquest diumenge: conferència de meteorologia i aerologia a càrrec de Mario Arqué, i després calçotada!

Diumenge de luxe al camp de vol!

CONFERÈNCIA DE MARIO ARQUÉ.

Tal i com ens vàreu demanar a la reunió de club, aquest diumenge en Mario Arqué ens farà una xerrada sobre meteorologia i aerologia. 

En Mario vola des de la dècada dels 70 i ho ha fet des d’aleshores de forma constant, no és un pilot que hagi volat amb daltabaixos. La intensitat de la seva carrera com a pilot l’ha dut a viure una trajectòria gairebé inigualable. Pilot biplaça d’ala delta i parapent, instructor amb una dilatadíssima experiència docent, i competidor d’altíssim nivell internacional. Ha estat membre de la selecció espanyola de parapent nombroses vegades, ha guanyat dos cops el Campionat d’Espanya d’ala delta, gairebé sempre ha finalitzat entre els deu o cinc primers a la llarga llista de campionats nacionals de parapent on ha participat, i ha estat guanyador diverses vegades de la prestigiosa Lliga Catalana de Parapent. Ha obtingut diferents rècords de distancia tant en ala delta com en parapent. Ha volat arreu de la península, d’Europa i del món, i dubto que hi hagi un altre pilot al món que hagi llegit tant com ell sobre meteorologia i aerologia aplicada al vol lliure.

A la seva faceta editorial, és fundador i director de la revista més antiga de l’estat sobre el nostre esport (Parapente Vuelo Libre, des de 1991). Assagista de parapent i ala delta, ha escrit centenars d’articles de proves. Ha traduït i publicat gran quantitat d’articles i llibres sobre meteorologia, el que el converteix sense cap mena de dubte, en una de les veus més documentades i acreditades del nostre país, m’atreviria a dir que una veu única. 

Però a més de ser una font de coneixements, la capacitat pedagògica i didàctica d’en Mario el converteixen en un luxe per l’oient, després de sentir-lo sereu capaços de comprendre i ordenar conceptes sobre l’atmosfera que abans potser se us feien una mica misteriosos.

En un món com el nostre, sovint propens a l’elaboració de teoríes no sempre encertades que provenen de gent poc documentada, resulta un goig assistir a una conferència com aquesta.

Coneixements, experiència i capacitat pedagògica al vostre abast, tot això a casa i de forma gratuïta... no es pot demanar més! No us la podeu perdre, especialment perquè no és una activitat que puguem repetir cada any.

La conferència començarà a les 11:00.


CALÇOTADA AL CAMP DE VOL.

Un cop finalitzada la conferència farem la tradicional calçotada al camp de vol.

Com cada any farem un preu de 10 € que inclou aperitiu, calçots, salsa, pa, vi, aigua, gasosa, postre i cafè. Preu per la gent que no menja calçots 5€.  Aquest preu inclou també un petit remanent pel club que serveix per comprar les coses comuns que es necessiten a la nau, com carbó, plats i coberts, paper WC, tovallons, productes de neteja etc. Després dels calçots qui vulgui es podrà fer la seva pròpia carn a la brassa. Els nens que no mengin calçots no paguen res, recordeu que a la nau hi ha 2 microones per poder escalfar el que necessiteu. 

Si us plau confirmeu-nos la vostra assistència abans del dijous 12 de febrer.

Els que vingueu el cap de setmana al camp recordeu emprovar-vos les armilles i confirmeu-nos quina mida us va bé, la setmana que ve farem la comanda! Les mostres de les talles les teniu al penjador de la nau, hi ha de noi i de noia, les diferenciareu perquè les de noia porten un cordill taronja a la cremallera.

Recordeu també que diumenge finalitza la promoció dels llibres 2x1, encara esteu a temps! 

I per últim, a veure si aconseguim algun altre triangle per la XContest Paramotor, que ja ens comencen a trepitjar els talons!

Us esperem a tots!


No hay comentarios: