11 nov 2014

Activitats del cap de setmana.

Hola a tots!

Després de la recent conversa entre en Jordi Marquillas i l’Armand Rubiella us expliquem la situació meteo i la logística del cap de setmana.

Dissabte 15/11: Ruta de la Loteria.

Ja fa uns anys que intentem dur-la a terme i no ho aconseguim a causa de la meteo. És una ruta de 150 Km sortint del camp de vol, fent un repostatge intermig i arribant a Sort volant per comprar la loteria del club, pinta bé oi?

Aquest any no l’havíem previst al calendari però després de parlar amb en Jordi Marquillas i decidir tirar endavant la seva proposta de vol de muntanya al Pallars van començar a sorgir els “diablets”… si el vol de muntanya el fem diumenge haurem de pujar dissabte… i si enlloc de pujar conduint pujo volant? Sort està al Pallars… i si enlloc de fer-ho sol ho tornem a proposar com sortida de club? Doncs vinga, som-hi!

La ruta no és apta per a tots els pilots, s’ha de ser 100% autònom i tenir domini del gps. En logística també s’ha de poder ser força independent ja que al organitzar-ho en tan poc temps no disposem de gaires vehicles ni conductors. Els que estigueu interessats en assistir-hi aviseu-nos i us afegirem al grup de whatsapp per poder organitzar el repostatge, la recollida i la tornada.

Fins aquí tot positiu, ara malauradament toca parlar de la meteo… component oest en alçada amb certa intensitat, mireu el topmeteo a La Múnia i a Esterri d’Àneu per dissabte a 1.500, 2.000 i a 2.600 metres. Al matí ens estan donant 30-40 km/h d’oest a La Múnia i el mateix a l’hora d’arribada a Esterri, si bé allà les coses no están malament al matí… Hem d’estar atents a l’evolució.

Diumenge 16/11: Vol de muntanya a Esterri d’Àneu.

És una sortida de vol lliure, només per a pilots que heu fet el curs d’adaptació del paramotor al parapent. No és tècnicament difícil però sí és necessari tenir una mínima experiència en parapent.

Podem aconseguir cadires de lliure de lloguer per a tots els que heu fet el curs d’adaptació amb nosaltres i encara no disposeu de la vostra propia cadira.

Pujarem a peu un cim amb el parapent a l’esquena per baixar-lo volant, amb aterratge a Esterri d’Àneu o a Sort.

El cim que farem l’escollirà en Jordi Marquillas en funció de la meteo i la neu. No ho tindrem fácil ja que la previsió per diumenge empitjora i ens dona fins a 50 km/h de vent a Esterri.

Interessats aviseu-nos també per poder fer una previsió de possibles assistents.

Us hi esperem!

No hay comentarios: