30 nov 2013

La Ruta de les Fires Catalanes: de Vic i el Pantà de Sau a l'Alta Garrotxa.


Si el senyor vent ens ho permet... divendres 6/12 volarem des de Vic, i per un cop sense necessitat de matinar! Buscarem els meandres del Riu Ter, que ens guiaran fins el Pantà de Sau, farem una ruta segura fins el pantà i els Cingles de Tavertet. Descobrirem una aerologia molt especial, la de la Plana de Vic, un lloc influenciat pel Pre Pirineu però també per la cara nord del Montseny. Envoltada per un laberint innaccesible a les brises de vall, la Plana de Vic és coneguda per ser una trampa per a la boira.

Volem agraïr als companys del Club Paramotor Vic la seva hospitalitat per poder-nos enlairar des del seu camp.

Després del vol anirem al prestigiós Mercat Medieval de Vic, una fira emblemàtica que si encara no coneixeu no us hauríeu de perdre. 

Al final del dia saltarem de vall cap al nord, per entrar en terra de volcans, entre Olot i Banyoles, la Garrotxa. Allà estarem dissabte 7 i diumenge 8 de desembre.

Coneixerem la Garrotxa desconeguda, una ruta de vol sorprenent, càmeres preparades! També passejarem per un munt de fires nadalenques, com la Fira de Sant Nicolau de la Vall d’en Bas, a Mallol, o la Mostra de Pessebres d’Olot. Artesania, tradicions i vols sobre paissatges espectaculars, ho tindrem tot!

Molts de vosaltres heu volat ja a la Garrotxa, entre volcans, per la Fageda, Banyoles, Besalú. Però hi ha també una altra Garrotxa, l’Alta Garrotxa, el Pic Bassegoda, la Serra de Bestraca, Torrent del Toll, Barranc de la Muga, Albanyà... I el fabulós sostre fronterís, el Comanegra, amb més de 1500 m d’altura. 

Aparentment innaccesible i compromesa, hem preparat una ruta que us sorprendrà molt. Als que més, a tots els que ja heu volat a la zona, els que coneixeu la Garrotxa clàssica, la dels volcans i la Fageda.

Preu per a pilots socis: 10 €/día
Famílies amb més d’un volador només paguen pel primer pilot inscrit.

Per l’allotjament podeu consultar la web de Turisme Garrotxa. Hi ha hotels, hostals, turismes rurals, campings, etc. Un munt d’ofertes, diferents opcions i de diversos preus. Nosaltres estarem a l’Hostal Sant Bernat d’Olot, la nit de divendres i dissabte. A la Garrotxa trobareu allotjaments molt bonics al mig de la natura, tingueu en compte, si voleu buscar un lloc proper, que l’enlairament estarà ubicat entre Tapioles i Beuda. 

Confirmeu-nos per els interessats i us enviarem les balisses per mail.

Que la meteo ens acompanyi!

No hay comentarios: