24 ene 2013

La novetat "Esquia i Vola" i Las Candelas, doble activitat pel primer cap de setmana de febrer.


Atenció! El cap de setmana del 2 i 3 de febrer tenim doble activitat al club. No és el primer cop que dos sortides ens coincideixen el mateix cap de setmana. Malauradament no podem ajornar cap de les dues, ja que per una banda hi ha la clàssica concentració anual de paramotors Las Candelas, que es fa tradicionalment el primer cap de setmana de febrer, i per una altra hem improvisat el nou Esquia i Vola, una proposta que hem d'organitzar sense demora per tal d'aprofitar ara que hi ha neu!

Així que nosaltres ens desdoblem i vosaltres haureu de triar :-)


ESQUIA I VOLA: Vist l'èxit rotund que va tenir el Buceja i Vola del passat mes de setembre, organitzem ara una activitat combinada pels amants de l'esquí i el vol. 

Com sabeu, aquesta és una proposta que fa temps que teníem en ment, que ja havíem organitzat fa un parell d'anys a Baquèira Beret però que vam tenir que anul.lar a causa de la meteo. Aquest cop plantejarem una logística més senzilla, amb l'objectiu de tenir un enlairament més fàcil i evitar un desplaçament tan llarg.

El destí aquest cop serà La Cerdanya, dissabte anirem a esquiar, molt probablement a alguna estació del sud de França (forfaits més econòmics), i diumenge farem un vol enlairant-nos des de l'aeròdrom d'Alp. 

Pels que no podeu venir els dos dies i pugeu directament a la ruta, els horaris de diumenge son el següents:

08.30 Ens trobem a l’Aeròdrom de la Cerdanya, a Alp (veieu com arribar). Farem el briefing al mateix camp d'enlairament que utilitzarem, és a dir, la petita pista asfaltada al costat sud de l’aeròdrom i que té accés des del pàrking, sortint cap al sud i girant a l’oest tal com indica la foto.

09.00 Enlairament dels paramotors i ruta del Cadí o ascensió al Puigmal, en funció de la meteo. Us deixem el track i un video d'un vol al Puigmal, una tarda "tonta" d’estiu abans de cloure el dia.

Vol "de palomar" després d'una tarda a casa d'uns amics a La Cerdanya ;-)

11.00 Darrer aterratge i retirada del camp molt puntuals per deixar pas als paracaigudistes.

11.30 El clàssic esmorzar de forquilla a la Sidreria Urvati, al mateix aeròdrom.

Haurem de ser molt estrictes amb els horaris d'aterratge i recollida dels equips, ja que a partir de les 11.00 els paracaigudistes aterraràn al mateix camp que haurem utilitzat nosaltres. També perquè tindrem el temps just per poder esmorzar, no se'ns pot fer massa tard per no coincidir amb els dinars.

Als que vingueu a la ruta de vol us enviarem les balises per mail.

Si us plau, confirmeu-nos abans de dimarts 29/01 els que us quedareu a l'esmorzar de forquilla, a la Sidreria son molt estrictes i si algú reserva i després no ve ens ho cobraràn igualment.

Preu de l'activitat: 15 € socis - 50 € no socis. 
No inclou la taxa d'utilització de l'aeròdrom: 4 € (els preus publicats a la web no  estan actualitzats, encara son de l'any 2009).



LAS CANDELAS: 
Ja hi ha un grupet de persones, encapçalades per l'Edu i el Juan, que hi van. De moment surten dos cotxes de Barcelona, divendres 1 de febrer al migdia, i tornen de Las Candelas (La Puebla de los Infantes, Jaén), diumenge al migdia. Encara queda alguna plaça lliure i si som molts es pot organitzar un altre cotxe.

Despeses de viatge a repartir entre els assistents.

Els interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres o directamet amb l'Edu per concretar horaris i lloc de sortida.

No hay comentarios: