27 abr 2011

PROPERS CURSOS DE PARAPENT: adaptació i vol termodinàmic.

Hola a tots!

Us recordem que el cap de setmana del 7 i 8 de maig organitzem el curs d'adaptació al parapent i també el curs de vol termodinàmic. Tot i ser el mateix cap de setmana són dos cursos ben diferenciats per a dos nivells diferents de pilots.
CURS D’ADAPTACIÓ AL PARAPENT: dirigit a pilots de paramotor. 
Si sóu voladors habituals de paramotor i voleu sentir la màgia del vol lliure aquest és el vostre curs. Benvinguts a un món que mai no deixa a ningú indiferent!
Si voleu ser pilots de paramotor complerts, si voleu aprendre a pilotar i a reconèixer la turbulència, si realment us voleu sentir segurs quan la vostra vela cobra vida pròpia en començar a sacsejar-nos volant en condicions tèrmiques, no hi ha altre remei que aprendre a volar en “lliure”.
Amb el nostre parapent alliberat de la càrrega del motor podrem sentir amb molta més suavitat els moviments produïts per la cisalla de les corrents ascendents, tèrmiques i dinàmiques. D’aquesta manera, sense grans sensacions, sense massa estress, podrem comprendre amb naturalitat el funcionament del vent quan el rep la nostra vela i ens porta en trajectòria ascendent. Entenent l’ascendència entendrem la turbulència, i mitjançant aquesta comprensió aconseguirem volar tranquils en ambients tèrmics. Si aquest aprenentatge el fem amb un motor a l’esquena, el procés es torna feixuc i es triga molt en consolidar. Si ho aprenem sense motor, l’adaptació al paramotor serà molt més natural degut al ràpid i còmode coneixement que haurem assolit del comportament del vent. 
CURS DE VOL TERMODINÀMIC: dirigit a pilots de parapent o pilots de paramotor amb el curs d'adapació realitzat.
Aconseguir aliar-se amb el vent i aprofitar-lo a favor nostre. Aquesta és una màgia que no sentirem mai amb un motor encès a l’esquena.
A mesura que augmenten els addictes al vol en paramotor, a mesura que els pilots amb prou “hores” a l’esquena  són més nombrosos, va sorgint entre els paramotoristes la necessitat d’apagar el motor en ple vol i continuar planejant aprofitant les corrents ascendents del vent. Com els motovelers, que s’han convertit en l’aparell perfecte del pilot avançat, nosaltres també podrem gaudir del vol lliure sense estar subjectats a les seves limitacions, degut per exemple a un dia poc favorable a l’ascendència.
Aquest curs va dirigit a tots aquells pilots que ja s’enlairen esporàdicament en parapent i volen invertir dos dies en la millora de la seva tècnica i comprensió davant l’ascendència tèrmica i dinàmica.
Preus: 200 € soci - 260 € no soci.
Per treure el màxim profit de qualsevol d'aquests dos cursos necessitem tres coses: un lloc molt adient, un instructor amb molta experiència i unes ganes d’aprendre màximes. Les dues primeres us les posem nosaltres amb Organyà i amb l’Armand Rubiella. Les ganes les poseu vosaltres!
Si voleu veure imatges anteriors, en els següents enllaços teniu els videos dels últims cursos d'adaptació a Organyà i Àger.
Els interessats ens podeu confirmar, com sempre, al mail club@paramotor-barcelona.com o al telèfon 93 490 33 43.

No hay comentarios: