24 mar 2011

MÉS INFORMACIONS SOBRE LA SORTIDA A LA NEU

Webcam de Beret, avui 24/03 a les 12:01

Més informacions sobre la sortida a la Vall d'Aràn...

El nostre allotjament.
Alguns de vosaltres ens heu preguntat per l'allotjament. Nosaltres arribarem a la vall divendres a la nit però molt tard (l'Armand té classe a la tarda) és a dir que sortirem de Barcelona cap a les 20:30 per tant a Baquèira als voltants de la mitjanit. Estarem allotjats a l'Hotel Orri (amb pàrquing) a la població de Tredòs, a prop de Baqueira. Si voleu reservar al mateix lloc ho podeu fer directament a l'hotel o bé clicant aquí, link on habitualment trobareu descomptes i cancel.lació gratuïta fins a dos dies abans de l'arribada.

Allotjament més econòmic.
Per a qui busqui una opció d'allotjament més econòmica us podem recomenar dos llocs a Salardú (a 1,5 Km. de Tredòs). Un és la Pensión Montanha, un establiment de tota la vida (Bar Montanha) que fa uns anys va fer habitacions (n'hi ha amb bany i sense), molt net, bé de preu i a més és dels pocs llocs que obren a les 7:15 per preparar esmorçars. Nosaltres no podem estar aquí ja que necessitem un espai gran on poder fer el breefing de dissabte al vespre. 
L'altra opció, encara més econòmica, és el Refugi Juli Soler Santaló, un refugi del CEC que està molt i molt bé, sense bany a les habitacions però amb tots els serveis habituals dels refugis. 
Cap dels dos llocs té pàrquing propi però el pàrquing públic de Salardú està a 50 metres del refugi.
Les autocaravanes poden passar la nit al Pla de Beret, està autoritzat.


Què fer dissabte?
La sortida de vol en paramotor és diumenge però qui vulgui venir a la ruta ha d'estar dissabte al vespre a Tredòs a l'hora del breefing (19:30), que és d'assistència obligatòria, ho veureu al programa.
Dissabte al matí el deixem lliure per cadascú, tot i així, com nosaltres estarem a la vall si voleu podem fer qualsevol cosa plegats, anar a esquiar, passejar els nens en trineu, iniciar-se en l'esquí de fons en un circuit d'accés gratuït, panxing prenent el sol a la terrassa de la cafeteria ;-)... o qualsevol altra cosa que vulgueu! 
El Pla de Beret és un lloc molt adient per anar amb la família, ja que es tracta d'un espai molt ampli i obert, on es poden fer moltes activitats i a on s'hi arriba amb el propi cotxe, sense necessitat d'agafar cap remonte o telecadira.

Activitats de diumenge.
La sortida de vol acaba diumenge a l'aterrar a Beret, no hi ha cap obligació de fer després l'excursió a Montgarri, la proposem perquè estant allà creiem que val la pena aprofitar l'oportunitat de fer aquesta activitat única al Pirineu, però si algú ha de marxar després de la ruta no passa res. 
Les dos activitats organitzades, tant motos de neu com trineus de gossos, les farem amb la gent d'Aran Mushing, empresa dedicada professionalment des de fa anys a aquestes activitats. Si algú vol llogar raquetes de neu també pot fer-ho allà mateix, a Beret.
Pels que voleu fer l'excursió en trineu de gossos, aquí us deixem un video. Atenció! no cal ser cap atleta per fer aquesta excursió, vosaltres no conduireu el trineu :-) El que va dret és el musher, en aquest cas va sol i el trineu és de competició, quan porten passatgers aquests van asseguts davant del musher en un trineu més ampli i confortable. 
També us deixem un exemple de la ruta amb moto de neu, tant de dia com de nit.

Si teniu qualsevol altra consulta no dubteu a contactar amb nosaltres.

Una abraçada!

No hay comentarios: