7 feb 2011

CALÇOTADA I CONCURS FOTOGRÀFIC


Recordeu que aquest proper diumenge fem la calçotada al camp de vol i la novetat és que organitzarem també un concurs fotogràfic.

BASES DEL CONCURS FOTOGRÀFIC: 
El concurs és molt fàcil i està a l'abast de tothom! Només necessiteu una càmera de fotos (amb cable USB per descarregar les fotos) i ganes de participar. Es tracta de presentar tres fotos del vol del dia, podeu fer tantes fotos com vulgueu però n'haureu de triar tres que seràn les que descarregarem a l'ordinador, les visualitzarem totes i després un jurat votarà les tres millors.
La participació al concurs és gratuïta.

EL JURAT:
Armand Rubiella (fotògraf i propietari de l'empresa de fotografia Aeroart).
Pedro Ferrando (fotògraf i propietari de l'empresa de fotografia i filmació Aero-Plano).
Italo Sassu (fotògraf i "geniecillo" de les imatges del club).
César Clerc (fotògraf professional i propietari de l'estudi fotogràfic This Is).
Albert Marcet (ni és fotògraf ni té empresa, però ha vist moltes fotos de vol, és imparcial i té bon criteri ;-)

EL PREMIS:
Primer classificat:
Funda de casc Paramotor Barcelona
Calendari anual Swing Stratus 8

Segon classificat:
Samarreta Pap o Powerplay
Calendari anual Swing

Tercer classificat:
Ronyonera ACT
Calendari anual Swing

LA CALÇOTADA
A l'igual que fa un parell d'anys, en Marcelino ens ajudarà fent de "mestre calçoter". Necessita confirmació dels assistents abans de dijous a migdia per poder encarregar els calçots i la salsa. Després a les brasses cadascú es podrà fer la seva pròpia carn. Només us heu de portar la carn, la resta estarà tot inclòs (calçots, salsa, pa, vi i gasosa, aigua, postre, cafè i també l'oli i la sal per poder fer la carn).

Preu calçotada: l'import de les despeses les repartirem entre tots, suposem que tot plegat pujarà una mica menys de 10 € (fa 2 anys va sortir a 7 € per cap però encara dubto que l'Angel i en Marce no perdessin diners...).
Per la gent que no menja calçots: el preu serà de 4 €.
Pels nens: macarrons amb tomàquet i salsitxes, aigua i postre 3 €.
Qui vulgui portar el seu propi menjar pels nens no hi ha cap problema, ja hem posat el microones per escalfar el que calgui!

Ara només queda que ens digueu qui vindrà i el menú que agafeu, confirmeu el més aviat possible per fer una bona previsió. Calçots no en faltaràn... no hi faltis tu!!!

No hay comentarios: