27 oct 2010

DISSABTE SORTIDA DE VOL A BERGA



Ep sorpresa!!!

Dissabte organitzem una ruta de vol en paramotor a la zona de Berga!!!

En principi aquest proper cap de setmana teníem previst organitzar el Curs de Navegació amb José María Solà, però tal i com va passar l'any passat amb en Ramon Morillas, el cost d'aquest curs es disparava. Nosaltres hi seguim creient i volem fer aquest curs però la situació econòmica general no és propícia per organitzar cursos de cost elevat, ja vindràn temps millors i ja reprendrem la idea més endavant.

De moment gaudim del que podem fer ara mateix, i per això us emplacem dissabte al matí a Avià amb dues rutes de vol organitzades, una per a pilots més novells que acaben de fer el curs amb l'escola, i una altra ruta més ambiciosa pensada per a pilots autònoms.

Als que no us agrada matinar esteu de sort ja que amb l'arribada del fred quedem a una hora de luxe, les 10 del matí! Aquests horaris ja comencen a ser una mica més raonables per qui vulgui venir amb la família.

Dia: dissabte 30/11
Hora: 10:00
Lloc: Espais - Centre d'esports a la natura. Ctra. C-26 Km. 142,5 08610 Avià.
Preu: 10 €

De moment la previsió ens dona pluja fins dissabte a les 9 del matí, per tant estigueu ben atents al mail fins divendres a migdia, que és quan prendrem la decisió definitiva de tirar la sortida endavant o no.

Els interessats envieu-nos un correu electrònic al club i us enviarem els punts GPS per mail.

Fins dissabte!

No hay comentarios: