16 feb 2010

TALLER DE PLEGAT DE PARACAIGUDES, AJORNAT UNA SETMANA

Aquest proper dissabte teníem previst organitzar el plegat anual de paracaigudes però a una de les persones que havíen de donar aquest taller li és totalment impossible fer-ho el dia previst. Per tant, ens veiem obligats a ajornar-ho una setmana i la nova data és el següent dissabte, 27 de febrer.



A l'escola, sempre que podem, intentem enriquir les nostres activitats amb els coneixements i l'experiència de les persones més qualificades i serioses que hem conegut al llarg de tots els anys que portem rodant per aquest món del parapent. Si l'any passat vam comptar amb l'excelent col.laboració del Pep Casals, enguany comptarem amb el Doctor Joaquim de Marimon. En Quim ens aportarà el seu punt de vista basat en una llarga experiència en el plegat d'emergències, però sobretot gaudireu d'una pedagogia excepcional a l'hora d'ensenyar i comunicar els seus coneixements. Tot un luxe.


Vine, porta el teu paraques desplegat i marxa amb el nou paquet sota el braç, plegat i preparat per volar! Veuràs com ho fem i tindràs la millor oportunitat per mirar, preguntar i aprendre tot el que vulguis sobre el plegat de l’emergència.



No ho dubtis, posa la teva seguretat a les mans dels millors especialistes i si vols vine a veure com treballen. Us deixem aquí els comentaris de l'Armand en quant a la importància del paracaigudes.



Els que vulgueu venir recordeu que heu d'obrir el vostre paracaigudes un parell de dies abans i deixar-lo obert per ventilar-lo i que perdi l'electricitat estàtica. Si algú està interessat en plegar-lo però no pot venir al taller, ens el podeu fer arribar i nosaltres us el plegarem.



Podeu veure el video de l'any passat clicant aquí.



Dia: dissabte 27 de febrer.



Lloc: Hamer Pack, Rambla Antoni Gaudí 1, 08792 La Granada del Penedès (Barcelona). Veure ubicació aquí.



Hora: 16:00



Preu: 18 € socis - 36 € no socis.



Dia màxim de recepció de paracaigudes: dimecres 24 de febrer (o el mateix dissabte si ja l'heu obert vosaltres).



Confirmeu-nos la vostra assistència el més aviat possible!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Armand,
una pregunta, abans de plegar el paraques, és tira el paracaigudes? (amb tirolina...)

Gràcies

Nani

Armand Rubiella dijo...

Hola Nani,

Des de l'any passat que ho tenim en ment, però hem de diferenciar dues activitats que no són compatibles. Si llenço el paracaigudes el dia del plegat no el ventilo. Si no el ventilo, no el plego. Sí que podriem combinar les dues accions si hi ha algú que utilitza un paracaigudes vell o que el plegarà més endavant, etc... però en principi la idea és fer la pràctica de llençament en un altre moment. Aquest moment dependrà principalment de la disposició d'espai que tingui la empresa que ens cedeix la nau i en aquests moments van bastant atabalats de feina (i que els hi duri). Però sí que ho tenim en ment i quan ho fem penjarem la noticia al blog amb antelació. Una salutació a la gent de Girona. Fins aviat,

Armand

Armand Rubiella dijo...

Ara que parlem d'això se m'acut un lloc perfecte, tot i que està una mica desplaçat, però a més d'estar en un entorn espectacular tenen molta experiència en el moviment pendular. Es a la plaça Obradoiro d'un poble que es diu Santiago de no sé què ;-). Algú sap què vull dir? Algú hi té influències per allà?