9 abr 2009

APLAÇADA LA RUTA DEL CADÍ




Malauradament hem d’anul·lar la sortida al Cadí del proper diumenge. Totes les previsions apunten a unes condicions de vol massa adverses. Podeu consultar la previsió del Meteoblue i mirar el mapa isobàric de l'UKMO que us posem aquí sota, on es confirma una marcada entrada de vent de nord.


Potser ens podem trobar per diumenge i dilluns una falsa sensació de condicions favorables al camp d’enlairament d’Organyà, però només ens trobaríem en una situació de sotavent realment compromesa en quant guanyéssim una mica d’alçada. Organyà està resguardat del vent de nord per un relleu de 800 metres gairebé vertical, per això el vent de nord no arriba amb facilitat al fons de la vall, on es troba l’enlairament, i deixa tota la vall en un sotavent molt fort.

Llegiu-vos el capítol on es parla de l’efecte Fohen al llibre Visitar el Cielo. Veureu perquè hem de fugir d’aquesta situació.

En podem parlar quan ens trobem. De moment paciència... ho tornarem a provar més endavant. Us confirmarem ben aviat la nova data d'aquesta ruta.


Snifff :-(



1 comentario:

emilia dijo...

Hola!!! Em va saber greu perqué tota inocent vaig carregar la vela al cotxe, però el temps realment ha esta dolent, el diumenge el Cadí estava tapadet de nívols... Així que, heu acertat de plé!
Petonets.