16 feb 2009

RUTA DELS MONESTIRS I CALÇOTADA


Recordeu que ja falta menys per la propera ruta de vol! El dissabte 28 de febrer organitzem la La Ruta dels Monestirs i calçotada. Anoteu-vos la data a la vostra agenda i confirmeu-nos la vostra assistència el més aviat possible, data límit dimarts 24 de febrer per poder encarregar els calçots.
.
Ruta dels Monestirs: amb les veles réflex intentarem fer la Ruta del Cister (Monestir de Santes Creus - Monestir de Poblet - Monestir de Vallbona de les Monges). Amb les veles clàssiques farem una ruta que en funció de la meteo anirà només fins a Santes Creus o potser arribarà a Poblet-Santes Creus.
.
Activitats familiars: a la zona hi ha rutes per fer a peu o en bicicleta (com l'Itinerari de les barraques de pedra seca), i també programarem una visita al Monestir de Santes Creus per a qui li pugui interessar, està només a 1 Km. i s'hi pot anar fent un passeig!
.
Calçotada: aquesta és una activitat pensada per temps de crisi i l'hem organitzat de manera que surti el més econòmica possible. La calçotada la farem al camp que ens cedeixen l'Angel i en Marcelino. Ells s'encarreguen de comprar els calçots, la salsa, begudes, etc, i l'import el repartirem entre tots. La carn cadascú es porta la seva i cadascú se la fa, d'aquesta manera tothom menja la quantitat que vol, surt més econòmic i evitem que sobri carn.
.
Dormir: L'Angel i en Marce també han habilitat un lloc per qui es vulgui quedar a dormir al seu camp dissabte a la nit, només cal que agafeu el sac de dormir o la tenda de campanya.
.
Informació: rebreu tota l'informació més detallada per mail i també la trobareu al Facebook (grup Paramotor Club Barcelona). Si no rebeu els nostres mails us podeu posar en contacte amb nosatres al mail club@paramotor-barcelona.com.
.
Gràcies Angel i Marce per la vostra implicació i la vostra il·lusió!!!

No hay comentarios: