1 jul 2013

Nova activitat de club: navega i vola!



A proposta d’en Ricard Piqueras, una nova i novedosa activitat que uneix el plaer del vol en paramotor amb un divertit dia de relax per compartir amb els amics o familiars. Gaudirem de l’espectacularitat de la Costa Brava per terra, mar i aire.

Dia: dissabte 13 de juliol (possibilitat d'ajornar-ho a diumenge 14 si la meteo és millor).
Lloc: Blanes / Palafolls

En Ricard ha buscat un vaixell de lloguer que ens farà la Ruta del Contraband per les cales  de la Costa Brava. 

Sortirem a les 09.30 des del port de Blanes i farem 3 hores de navegació, snorkelling, copa de cava i petit pica a pica a bord. 

Podem llogar un vaixell per a 12 persones (300 €) o bé per a 24 persones (600 €), surt a 25 € per persona si l’omplim, o una mica més si no l’arribem a omplir.

Un cop finalitzada la navegació anirem al Mas la Pomareda, és a dir, Can Eloi Riera, on farem una barbacoa per dinar. Cadascú es porta la seva carn i l’Eloi ens obsequiarà amb un bufet d’amanides del seu propi hort, moltes gràcies Eloi! A més hi haurà càmeres frigorífiques grans on podrem deixar les begudes, fruita o postres.

A la tarda farem una ruta de vol. Depenent de la meteo ens enlairarem des de la mateixa masia de l’Eloi -sempre que hagin segat el blat- o bé des de l’aeròdrom de Palafolls, on disposarem de les instal.lacions per a nosaltres. Hi haurà la possibilitat de fer la ruta de vol en biplaça si algun acompanyat lleuger ho vol. Pregunta'ns!

Serà un fantàstic dia per gaudir de l'estiu i les activitats que més ens agraden, navegar i volar, no us ho perdeu!

Aviseu-nos el més aviat possible els interessats en la navegació per poder reservar els vaixells.

No hay comentarios: