31 ene 2013

Ajornat l'Esquia i Vola d'aquest cap de setmana.


Parte meteo de diumenge a Puigcerdà... per plorar!

Definitivament ajornem l'activitat d'aquest cap de setmana a La Cerdanya. Bé, si algú disposa d'algun artefacte volador apte per a ratxes superiors als 100 Km/h... que aixequi la mà! 

Queda ajornat al proper cap de setmana, 9 i 10 de febrer


Si us plau, apel.leu a tot el que se us posi per davant per tal que les nevades que es preveuen la propera setmana s'aturin divendres, això ens regalaria un "Esquia i Vola" espectacular... potser demano massa? :-) 


Vinga, amunt els ànims!

El nou calendari de cursos de paramotor 2013.

Actualitzat el calendari de cursos del primer semestre del 2013.

Important: recordatori llicències!



Us recordo a tots que avui és l’últim dia que esteu assegurats amb la llicència del 2012. A partir de demà, 1 de febrer, quedeu sense cobertura. 
Especialment els que aneu a Las Candelas, penseu que allà la necessitareu!
Tot i que la majoria ja sabeu com fer-ho, als més novells us deixo l'arxiu adjunt amb el procediment per a la renovació.
No oblideu que per la quota del club podeu agafar l’opció de pagament fraccionat si us va millor.
Els que ja heu renovat la vostra assegurança, podeu recollir la llicència a Barcelona entre setmana, o al camp de vol el cap de setmana. Si ho preferiu, ens la podeu demanar i us l’enviarem per correu.

Os recuerdo a todos que hoy es el último día que estáis asegurados con la licencia del 2012. A partir de mañana, 1 de febrero, quedáis sin cobertura.
Especialmente los que vais a Las Candelas, pensad que allí la necesitaréis!
Aunque la mayoría ya sabéis cómo hacerlo, a los más noveles os dejo el archivo adjunto con el procedimiento para la renovación.
No olvidéis que para la cuota del club podéis coger la opción de pago fraccionado si os va mejor.
Los que ya habéis renovado vuestro seguro, podéis recoger la licencia en Barcelona entre semana, o en el campo de vuelo el fin de semana. Si lo preferís, nos la podéis pedir y os la enviaremos por correo.


25 ene 2013

XContest Paramotor, last call...


... als socis que esteu interessats en la conferència d'aquesta tarda sobre la XContest Paramotor. Es tracta d'una interessantísima xerrada informativa a càrrec de l'Óscar Falcó, Cap d'Àrea de Parapent i Paramotor de la FAC, i gran coneixedor d'aquesta eina d'internet.

A tots els que us agrada fer grans o petites rutes, us recomanem no perdre l'oportunitat de venir a aprendre com utilitzar aquesta pàgina. Us recordo que la reunió és avui a les 19:00 al local de la FAC:

Federació Aèria Catalana
C/ Córcega 426 baixos
08037 Barcelona

Tots els que ja heu renovat les vostres llicències i que encara no les teniu, podeu recollir-les aquesta tarda.

Us hi esperem, fins després!

El calendari d'activitats del club 2013.

Ja el tenim aquí... el calendari!

Tots els socis el rebreu en pdf per mail i mitjançant el Google Calendar, la nova eina del club que posem en marxa aquest any.



24 ene 2013

La novetat "Esquia i Vola" i Las Candelas, doble activitat pel primer cap de setmana de febrer.


Atenció! El cap de setmana del 2 i 3 de febrer tenim doble activitat al club. No és el primer cop que dos sortides ens coincideixen el mateix cap de setmana. Malauradament no podem ajornar cap de les dues, ja que per una banda hi ha la clàssica concentració anual de paramotors Las Candelas, que es fa tradicionalment el primer cap de setmana de febrer, i per una altra hem improvisat el nou Esquia i Vola, una proposta que hem d'organitzar sense demora per tal d'aprofitar ara que hi ha neu!

Així que nosaltres ens desdoblem i vosaltres haureu de triar :-)


ESQUIA I VOLA: Vist l'èxit rotund que va tenir el Buceja i Vola del passat mes de setembre, organitzem ara una activitat combinada pels amants de l'esquí i el vol. 

Com sabeu, aquesta és una proposta que fa temps que teníem en ment, que ja havíem organitzat fa un parell d'anys a Baquèira Beret però que vam tenir que anul.lar a causa de la meteo. Aquest cop plantejarem una logística més senzilla, amb l'objectiu de tenir un enlairament més fàcil i evitar un desplaçament tan llarg.

El destí aquest cop serà La Cerdanya, dissabte anirem a esquiar, molt probablement a alguna estació del sud de França (forfaits més econòmics), i diumenge farem un vol enlairant-nos des de l'aeròdrom d'Alp. 

Pels que no podeu venir els dos dies i pugeu directament a la ruta, els horaris de diumenge son el següents:

08.30 Ens trobem a l’Aeròdrom de la Cerdanya, a Alp (veieu com arribar). Farem el briefing al mateix camp d'enlairament que utilitzarem, és a dir, la petita pista asfaltada al costat sud de l’aeròdrom i que té accés des del pàrking, sortint cap al sud i girant a l’oest tal com indica la foto.

09.00 Enlairament dels paramotors i ruta del Cadí o ascensió al Puigmal, en funció de la meteo. Us deixem el track i un video d'un vol al Puigmal, una tarda "tonta" d’estiu abans de cloure el dia.

Vol "de palomar" després d'una tarda a casa d'uns amics a La Cerdanya ;-)

11.00 Darrer aterratge i retirada del camp molt puntuals per deixar pas als paracaigudistes.

11.30 El clàssic esmorzar de forquilla a la Sidreria Urvati, al mateix aeròdrom.

Haurem de ser molt estrictes amb els horaris d'aterratge i recollida dels equips, ja que a partir de les 11.00 els paracaigudistes aterraràn al mateix camp que haurem utilitzat nosaltres. També perquè tindrem el temps just per poder esmorzar, no se'ns pot fer massa tard per no coincidir amb els dinars.

Als que vingueu a la ruta de vol us enviarem les balises per mail.

Si us plau, confirmeu-nos abans de dimarts 29/01 els que us quedareu a l'esmorzar de forquilla, a la Sidreria son molt estrictes i si algú reserva i després no ve ens ho cobraràn igualment.

Preu de l'activitat: 15 € socis - 50 € no socis. 
No inclou la taxa d'utilització de l'aeròdrom: 4 € (els preus publicats a la web no  estan actualitzats, encara son de l'any 2009).



LAS CANDELAS: 
Ja hi ha un grupet de persones, encapçalades per l'Edu i el Juan, que hi van. De moment surten dos cotxes de Barcelona, divendres 1 de febrer al migdia, i tornen de Las Candelas (La Puebla de los Infantes, Jaén), diumenge al migdia. Encara queda alguna plaça lliure i si som molts es pot organitzar un altre cotxe.

Despeses de viatge a repartir entre els assistents.

Els interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres o directamet amb l'Edu per concretar horaris i lloc de sortida.

8 ene 2013

La Pingüí aquest proper diumenge!

Foto: Fernando Martínez

Us recordem que aquest diumenge, 13 de gener, tenim la clàssica Pingüí, la primera sortida de l'any gratuïta per a socis.

El que no sabem és si farà honor al seu nom, ja que no està fent fred de debò, però allà hi serem, encara que sigui per a una Pinguí en màniga curta.



Tornem a Monells!
Repetirem la mateixa proposta que l'any passat, ja que va ser un èxit rotund i tothom ens va demanar tornar-la a fer. Lloguem la granja de porcs Mas Sagrera, on podem passar tot el dia (no inclou la pernocta). Des d'allà mateix ens podem enlairar ja que ens deixen sortir des del seu propi camp.
Plantejarem una ruta de vol senzilla però d'una bellesa tremenda (per alguna cosa estarem a l'Empordà) i apta per a tots els nivells. Després del vol dinarem a la mateixa granja, on ens prepararàn l'espectacular porc"ecològic" a la brasa, que més aviat sembla xai que porc de lo bò que està!
Pilots, amics i familiars, us hi esperem! La Pingüí és una trobada festiva i molt adient per als familiars ja que no cal matinar! :-)


Preu:
Ens cobren 150 € a repartir entre tots els que hi anem i disposem d’una casa amb un enorme terreny, dos banys, llar de foc, cuina, neveres per guardar la beguda i menjador per a 60 persones.
Encarregarem un o dos porcs sencers (surten uns 120 talls de cada porc) per fer-lo nosaltres a les brases un cop aterrats. El porc sencer costa 100 € i si no es menja res més seria per unes 20 persones, si fem pica pica o amanides abans, per 25/30 persones.
L'any passat vam encarregar 1 porc i mig i cadascú es va dur alguna cosa de primer, postre i la seva beguda.
Us recalquem que la sortida es gratuïta per a socis i que el preu de la masia i el porc el repartirem entre tots els que hi anem.
 

Confirmació:
Els que encara no ens heu dit res, intenteu confirmar-nos la vostra assistència el més aviat possible per poder avisar a la granja.


Horaris diumenge 13/01/13:

09h30 Trobada a la masia (us enviarem la localitzación per mail). Prèviament, qui vulgui, es pot trobar amb nosaltres a les 09h00 al bar Ca l'Arcadi a la plaça del poble de Monells.
09h45 Briefing a la masia.
10h30 Primers enlairaments dels pilots.
13h00 Aterratges.
14h00 Barbacoa.


La ruta de vol:
Com l'any passat, plantejarem una ruta fàcil i ambiciosa al mateix temps, per a tot tipus de veles. Intentarem fer la ruta medieval pels pobles de Palausator, Pals, Peratallada, Ullastrell, creuar Torroella de Montgrí fins a las runes d’Empúries i acabar amb la visita de les Illes Medes. Armilla salvavides obligat.
Als inscrits us enviarem una ortofoto projectada sobre un mapa topogràfic per tal que pugueu reconèixer la part més plana del cim de la Meda, de cara a poder-lo utilitzar en cas d’emergència els qui vulgueu visitar més d’aprop l’Illa, respectant, això sí, les alçades de vol reglamentàries.
52 km de ruta preciosa amb tota seguretat i preveient totes les alternatives en cas de qualsevol imprevist.


No oblideu:
1. 
Els familiars, amics, coneguts i animals de companyia! :-)
2. Càmera!!!! Com la meteo es "porti" podem al.lucinar amb les imatges.
3. Roba d'abric, des dels guants fins als mitjons, passant per passamuntanyes, etc, etc.
4. Menjar, des de la beguda al pa, amanides, carmanyoles o el que vulgueu (menys la carn).
5. Eines, GPS i armilla salvavides amb el dispositiu ben revisat i roscat!!!

Sorteig:
I al final del dia..... sorteig de samarretes Paramania! 


No us ho podeu perdre!!!!