29 mar 2012

Beuda aquest diumenge.

Recordeu que aquest diumenge hi ha el comiat de La Concentració de Beuda.

Enguany no hi haurà cap de les activitats que recordeu d'anys anteriors, ja que en realitat la concentració com a tal ha deixat d'existir. Tot i això, en Carles Juvanteny, organitzador de les edicions anteriors, ha volgut tancar aquesta immillorable trobada convidant-nos a un bon esmorçar de butifarra a l'aeròdrom l'Ànec Boig de Beuda, seu de les anteriors concentracions.

Els que hi volgueu anar recordeu trucar per fer una bona previsió de butifarres (tot i que ja han previst 300!) al Carles Juvanteny 616 266 264 o bé a en Sergi Co 696 425 816.

L'Armand ha dissenyat una ruta de vol segura per poder veure els volcans de la Garrotxa els que encara no hi heu anat mai. Els socis que la vulgueu ens la podeu demanar i us enviarem els punt GPS per mail.

Les coordenades de l'aeròdrom son: 42º12'39.6" N - 2º42'31.6" E

Ens veiem a Beuda diumenge!

27 mar 2012

Ajornat el taller de plegat de paracaigudes.



El taller de plegat de paracaigudes previst per aquest proper dissabte queda ajornat fins després de Setmana Santa
El motiu principal és que no el podem fer a la nau de l'Albert, ja que per sort va a tope de feina i té la nau plena de màquines, per tant estem buscant una nova ubicació.
També hi ha un segon motiu, i és que havent-hi el comiat de La Concentració diumenge, molts de vosaltres estareu a Beuda des de dissabte.
Aviat us confirmarem el lloc on ho farem i la nova data, que amb tota seguretat serà al mes d'abril.
Sabeu que cada any hem intentat fer el plegat de paracaigudes al costat d'un reconegut professional que estigués al costat de l'Armand Rubiella. Aquest any tenim un col.laborador de luxe, en Carles Torres de Stripair, el taller a qui confiem les reparacions dels parapents de l'escola i dels nostres clients (aprofitem per recordar-vos que si us acrediteu com a socis teniu un 10% de descompte en tots els seus serveis).


Preu:
Preu normal del plegat de paracaigudes: 36 €.
Preu taller de plegat per a socis del Paramotor Club Barcelona: 24 €.

23 mar 2012

Jornades de meteorologia aeronàutica.

Huracà Irene.

Avui us recomanem una activitat força interessant per aquest cap de setmana. Coincidint amb el Dia Internacional de la Meteorologia 2012, Cosmocaixa Barcelona organitza un cap de setmana d'activitats relacionades amb la meteorologia, xerrades, tallers familiars per als més petits, conferències, etc.

Nosaltres hi anirem diumenge directament des del camp de vol. El nostre programa és el següent:

DIUMENGE 25/03/12:

Matí: vols lliures i classes de paramotor.

12h00: Lliurament de premis de la ruta circular.

Migdia: Dinar de barbacoa (cadascú es porta la seva carn). Vermut, aigua, vi, gasosa i postre gratuït per a socis (va sobrar de la calçotada).


Qui pugui anar dissabte, hi ha organitzada la Jornada de Meteorologia Aeronàutica Meteocat - Jornada de Meteorologia de l'ACOM 2012. Nosaltres no hi podem anar però el programa és força interessant, amb una xerrada a les 15:30 a càrrec del reconegut Instructor de Parapent Jordi Marquillas.

Ens veiem diumenge al camp de vol pel lliurament de premis:
1er. classificat Ricard Pineda.
2on. classificat Jordi Subirana.
3er. classificat sorpresa :-)

21 mar 2012

Subvenció cobrada!


Avui tenim una boníssima notícia, per fi hem cobrat la subvenció de 500 € que ens va atorgar la Federació Aèria Catalana per la organització de la Ruta Circular de l’any 2010.

Aquí podeu llegir com i perquè ens van donar aquesta subvenció. Des d’aleshores no us havíem tornat a dir res al respecte perquè encara no s’havia fet efectiva. Ha trigat una mica però avui ja us podem confirmar que està ingressada al compte del club i que ja hem començat a donar-li voltes al cap per veure quina activitat organitzem amb aquest diners, de manera que els beneficiats d’aquests diners sigueu directament vosaltres, els socis del Club Paramotor Barcelona.

Us mantindrem informats!

20 mar 2012

Examen Alumne Avançat de Parapent.


Atenció als interessats! El proper 21 d'abril hi ha una convocatòria d'Examen d'Alumne Avançat de Parapent (AVA) a Àger.

Trobareu tota la informació, el guió d'examen, sistema de puntuació i full d'inscripció a aquest enllaç de la FAC.

Els que ja teniu el títol de pilot de paramotor no heu de fer l'examen teòric, només el pràctic. Els que teniu l'examen teòric d'alumne avançat (bloc comú) aprovat d'alguna convocatòria anterior, tampoc us cal fer l'examen teòric, només el pràctic.

Recordeu que heu de dur el vostre llibre de vols amb els vols signats, fem-ho quant abans i no hi penseu a l'últim moment. 

Animeu-vos els que voleu en lliure habitualment! 

19 mar 2012

And the winner is....

Clasificación final de la ruta circular, solo constan los que hicieron la ruta con el GPS encendido :-)

Hemos marcado 13 puntos de paso y hemos medido la distancia de vuestro track a esos puntos de paso. Si habéis pasado a menos de 100 metros penalizáis 0. Entre 100 y 200 metros 1 punto de penalización y así sucesivamente, 1 punto de penalización cada 100 metros. Hemos descalificado a los que en algún momento han estado a más de 1 Km. del recorrido marcado.

Ruta circular de navegación a vista, este recorrido es el que tenían que dibujar los participantes...





...y esto es lo que hicieron :-) 
En esta foto todos los tracks de la ruta circular.






En el primer punto de paso, a menos de 1 km. de la salida, Angel, Jordi y Ricard pasan perfectos. Carlos y Manel penalizan 1 punto.

Punto de paso 4: Angel 0 puntos de penalización. Carlos y Jordi -1, Ricard -2 y Manel -5.

Punto de paso 5: primero va Jordi con -1 punto, Angel y Carlos -2, Ricard -3 y Manel -6.

Punto de paso 7: atención a Angel se le va la pinza y queda descalificado al pasar a más de 1 km. de la ruta. Ricard Pineda se desvía de la ruta peligrosamente, pero no hay nada decidido, aquí cualquier piloto, en cualquier momento pierde el hilo de la ruta y todo puede cambiar.

Punto de paso 8: Carlos 1º con solo 5 puntos de penalización. Le sigue Subi con -10, Manel con -11 y Ricard con -15Jordi se desvía y empieza a penalizar.

Punto de paso 12: ataque de nervios conjunto de Carlos y Manel que iban muy bien, ambos quedan descalificados al alejarse más de un km. de la ruta!!! Jordi y Ricard se la juegan solos.

Volvemos al punto de paso 10: Jordi y Ricard van empatados con -23 puntos.

Punto de paso 11: Jordi y Ricard pasan perfectos y no penalizan, siguen empatados.

Punto de paso 12: Subi pasa a 260 metros del punto y recibe 2 puntos de penalización
Ricard clava el punto de paso sobrevolándolo a menos de 30 metros, -23 para Ricard y -25 Para Subi. Solo queda el punto de paso 13 para saber quién gana la ruta.

Punto de paso 13: Subi pasa a 60 metros y no penaliza, todo depende de Ricard, si pasa a más de 200 metros, Subi gana! Ricard pasa a 25 metros del punto 13. No penaliza... y Ricard Pineda gana la prueba!!! Felicitats campió!!!

Los tracks de la ruta entera de los dos finalistas, Ricard Pineda (azul oscuro) y Jordi Subirana (azul claro).
Foto final de la ruta circular. A la derecha el track de Subi (claro), pasa por el punto 12 a 270 metros de la baliza, lo que le supone 2 puntos de penalización. Ricard (oscuro) clava los puntos de paso 12 y 13, penalizando 0 y ganando así esta emocionante prueba!

Reparto de premios el próximo domingo 25/03 a las 12:00 en el campo de vuelo, con invitación a vermut a todos los asistentes. 


8 mar 2012

Recordatori ruta i calçotada aquest diumenge.

Atenció socis!

Recordeu que avui és l'últim dia per confirmar la vostra assistència a la calçotada i ruta circular d'aquest diumenge.

Demà encarreguem els calçots i ja som més de 50, uns 40 adults, 11 nens i el petit Antoñito de només un mes!

Si encara us ho esteu pensant animeu-vos i aviseu-nos quant abans, que ho passarem bé!

A les 7h30 farem un briefing per explicar-vos la ruta i les condicions del dia. També us donarem el mapa amb la ruta dibuixada. Els que no pugueu venir al briefing podeu fer la ruta més tard, la Montse us donarà el mapa però l'Armand ja no podrà fer-vos el briefing ja que tindrà classe i estarà liat fins migdia.

Una abraçada i fins diumenge!

1 mar 2012

11/03: Calçotada i ruta circular al camp de vol.


La calçotada:

Com l'any passat en Marcelino és l'encarregat de comprar els calçots, necessitem confirmació dels assistents abans de dijous 8/03 a migdia per poder encarregar tant els calçots com la salsa. 
Un cop acabats els calçots, cadascú es podrà fer la seva pròpia carn a la brassa. Només us heu de portar la carn, la resta estarà tot inclòs (alguna cosa d'aperitiu, calçots, salsa, pa, vi i gasosa, aigua, postre, cafè, l'oli i la sal per poder fer la carn, etc).
Preu calçotada: com altres anys, l'import de les despeses les repartirem entre tots, normalment puja uns 10 €.
Per la gent que no menja calçots: el preu serà de 5 €.
Pels nens: macarrons amb tomàquet i salsitxes, aigua i postre 3 €.
Qui vulgui portar el seu propi menjar pels nens no hi ha cap problema, tenim 2 microones per escalfar el que calgui.
Ara només queda que ens digueu qui vindrà i el menú que agafeu, confirmeu el més aviat possible per fer una bona previsió. 

Calçots no en faltaràn... no hi faltis tu!!!

La ruta circular:

Abans de la calçotada organitzarem una ruta de navegació a vista al camp de vol, una activitat divertida però alhora senzilla i apta per a tothom. Potser haureu de fer un vol circular, potser un vuit, potser una línia recta, potser una recta i una rodona (tipus xupa-xups), ho sabreu el mateix diumenge.
Haureu de dur el vostre GPS encès però amagat, no el podeu veure ni consultar. L'objectiu és traçar amb el track del gps la línea més propera possible a la línia marcada sobre el mapaNomés a l'aterrar els mirarem i veurem qui s'ha acostat més al recorregut marcat. Els mapes us els donarem el mateix diumenge al camp de vol.
Els tres recorreguts que s'acostin més a la línia marcada al mapa tindràn premi.


Recordeu que és diumenge 11 de març, us hi esperem, confirmeu-nos la vostra asistència el més aviat possible!

Calendari d'activitats club 2012.

Aquí teniu el calendari d'aquest any!