17 nov 2011

Ajornada la ruta i la fideuà.

Previsió diumenge 20/11/11 al camp de vol.

Cliqueu a la imatge per ampliar la previsió de diumenge al camp de vol, no té gaire bona pinta (90% de probabilitat de pluja a les 13h00). Per tant, es torna a ajornar una setmana més la ruta Vilafranca-Alerre-Vilafranca, nova data 26 i 27 de novembre.


Tampoc podrem fer la fideuà aquest proper diumenge. En aquest cas ho tenim més difícil per ajornar-la, ja que l'Armand marxa de viatge a Abu Dhabi amb Paraddax el diumenge 27/11 a migdia, tot i que al matí sí estarà al camp de vol. 


Si algú s'ofereix i s'encarrega d'organitzar-la la podem convocar igualment. Teniu la nau a disposició de tots els socis, bany, cuina, microones, cafetera, nevera, congelador, les paelles (2 de 25 pax. i 1 de 50 pax.), el butano, plats, gots, tovallons i tots els estris necessaris. Si voleu fer foc a terra només cal recollir una mica de fusta per fer la brassa. Algú s'anima? Truqueu-me si algú es pot encarregar i la fem el cap de setmana que vulgueu.


Si no surt ningú l'ajornarem fins el 18 de desembre, coincidint amb la reunió del club.

11 nov 2011

Aplazada al próximo fin de semana la ruta Vilafranca-Alerre-Vilafranca.

Lamentablemente la meteo no acompaña para realizar la ruta de ida y vuelta Vilafranca-Alerre-Vilafranca este fin de semana. El fuerte viento hace imposible plantear la ruta de regreso el domingo, por lo que se ha decidido aplazar la ruta al siguiente fin de semana, 19 y 20 de noviembre.

Asimismo, la fideuá de bienvenida que teníamos organizada en el campo de vuelo para este domingo la aplazamos al domingo 20/11, en primer lugar porque el motivo principal era recibir a nuestros pilotos recién llegados de la ruta, pero también porque la previsión es de lluvia toda la noche del sábado al domingo, lo que hará que el campo quede embarrado.

La gente que nos habíais confirmado la asistencia a la fideuá este domingo nos deberíais confirmar si os va bien venir el próximo (20/11).

Mañana sábado la previsión es buena y estaremos en el campo de vuelo, allí nos vemos los que podáis venir!

7 nov 2011

Próximo domingo 13 de noviembre, pluriactividad en el campo de vuelo!

¡Se acerca la fecha!

El próximo fin de semana, 12 y 13 de noviembre, 10 pilotos del Paramotor Club Barcelona intentarán una espectacular ruta de vuelo en paramotor, Vilafranca-Alerre-Vilafranca. Despegarán el sábado a primera hora de la mañana desde el campo de Paramotor Barcelona, con la idea de llegar hasta Alerre (Huesca). Tras pasar la noche allí, al día siguiente intentarán completar volando la ruta de regreso hasta el campo de Paramotor Barcelona, en Vilafranca. Un objetivo difícil de conseguir, expuesto en gran parte a que las condiciones meteorológicas sean favorables para una ruta de ida y vuelta.

¿Y qué hace mientras el resto de gente del club? Pues además de animarles efusivamente, mandarles nuestra mejor energía y poner cirios a la Virgen del Tiempo para que ayude con la meteo, también les esperaremos en el campo de vuelo para recibirles con la gran ovación que se van a merecer si consiguen esta ruta.

El domingo 13/11 os proponemos que vengáis al campo, os deis un vuelecito y entre los que podamos finalicemos los cuatro acabados que quedan del baño (esto es importante, que queda muy poquito!).

Mientras tanto, entre los que dominemos el fuego y los fideos, prepararemos una fideuá de carne (a ver si por fin estrenamos la paellera de Jordi Sierras :-) y esperaremos la llegada de los ruteros para darles una gran bienvenida a nuestros 10 intrépidos pilotos!

¿Te apuntas?

Menú fideuá: 10 € (ensalada, fideuá de carne, postre, bebida, café).
Menú niños: 3 € (macarrones con salchichas, agua y postre).
Confirmación asistentes: antes del jueves 10/11 a las 20h00. Apuntaros cuanto antes ya que la fideuá grande es para un máximo de 40 personas, si somos más podemos utilizar también las dos pequeñas pero necesitamos saberlo cuanto antes para organizar la logística.

Todos los pilotos inscritos a la ruta obtendrán un regalo: la preciosa gorra del Paramotor Club Barcelona. Los pilotos que consigan completar la ruta de ida y vuelta están invitados a la fideuá y copa de cava a su llegada!

2 nov 2011

Beuda no es fa, adeu a 4 anys d'una concentració memorable.


Confirmat, La Concentració de Beuda no es farà aquest any segons ens informa el mateix organitzador de les anteriors edicions, en Carles Juvanteny, i el President del Club Puig d’Afrou, en Sergi Co.
Diferents motius han dut als organitzadors de La Concentració a donar per finalitzat el cicle de 4 anys que va fer de Beuda una de les dates més esperades de l’any per trobar-se amb gent de tots els clubs catalans. En Carles Juvanteny ens ha explicat que són raons personals les que fan que deixi l'organització. Moltes hores de treball sense remunerar, deixant d’atendre feina, família, amics i el propi temps de descans personal, acaben passant factura a la il·lusió que en Carles havia depositat en aquesta Concentració durant tots aquests anys.
D’altra banda, en Sergi Co, una altra de les persones que ha sacrificat molt per dur a terme aquest esdeveniment, ha decidit no tornar a Beuda. Sí ens ha dit, però, que personalment intentarà tirar endavant una nova trobada de paramotors a casa seva, a La Cellera de Ter, cap al mes de febrer. Des d’aquí, tot el nostre recolzament i tota la força perquè tiris endavant aquesta nova iniciativa. Els socis del Club Paramotor Barcelona mirarem d’anar-hi en massa igual que hem fet sempre a La Concentració.
Només ens queda felicitar efusivament als organitzadors de Beuda, amb en Carles Juvanteny al capdavant, per la seva dedicació i el seu esforç per tal de promocionar el nostre esport.
Un reconeixement molt gran per a tu, Carles. Barretina!!!