18 jun 2009

CAMBIO DE FECHA REUNIÓN DEL CLUB



Hola a todos!



Debido a nuestro viaje imprevisto a Argentina, nos vemos obligados a posponer la reunión de club prevista para el próximo viernes 26 de junio. Os avisaremos de la nueva fecha, que os anticipamos será a mediados del mes de julio.

Volvemos de nuestro viaje el sábado 4 de julio y a partir del domingo 5 estaremos de nuevo en el campo de vuelo.

IMÁGENES DE LA RUTA DEL CADÍ






Por fin están aquí!!!


Pincha para ver las fotos de la Ruta del Cadí o los fabulosos vídeos (1ª parte y 2ª parte) que realizó Italo.


Muchas gracias a todos por esta ruta tan fantástica y por las espectaculares fotos que nos habéis mandado.

12 jun 2009

DEMÀ NOU INTENT DE LA VOLTA A MONTSERRAT









Ep! Demà dissabte la previsió meteorològica és molt bona i un grupet del club vol tornar a intentar fer la Volta a Montserrat.








Qui s'hi vulgui apuntar haurà d'estar a les 7 del matí al camp de vol. De moment hi van Italo, Miguel, Joan Rus, Albert i Esteve. Truqueu-los si voleu alguna altra mena d'informació.








Atenció! No és una ruta guiada, l'Armand es quedarà al camp de vol ja que tenim curs. Per tant, tots els qui aneu heu de ser pilos totalment autònoms.








Molta sort!






8 jun 2009

ITALO, LA SONRISA DEL CADÍ


Imagina que tu sueño siempre fue volar. Imagina que un día decides hacer un curso de paramotor. Imagina que dos meses después de tu primer día de clase te pegas un vuelo de montaña de dos horas sobre una de las maravillas de nuestro país, la Sierra del Cadí. Y como no quieres bajar de ahí arriba te resistes y eres el último del grupo en aterrizar.

¿Te parece una utopía? No lo es. Fíjate en la foto, mírale la cara y jamás olvidarás su sonrisa.

Es Italo, genio y figura. Su sonrisa es la consecuencia de una ruta espectacular. Su vuelo, el resultado del esfuerzo, las ganas, la constancia, el método y un seguimiento bien guiado.

No es fácil. Tampoco es imposible. ¡Bravo Italo!

En breve colgaremos todas las imágenes de la la salida, pero esta foto no podía esperar!

6 jun 2009

ÚLTIMO VUELO, RUPAL FACE (Nanga Parbat)

No. No intentéis haceros una idea de lo que es esta pared a través de la foto. Es imposible. Sólo pensad que estáis ante la pared más alta del planeta, más de 4.500 metros de desnivel (la atalaya del Tibidabo tiene 50...), algo así como dos veces y media la norte del Eiger.


Pues bien, Oriol Fernández ha acabado su expedición pakistaní volando frente a esta pared, el flanco Sur del Nanga Parbat (8.135 m), más conocida por Pared del Rupal o Rupal Face. Un paredón que no sólo impresiona por lo espectacular de sus formas, sino también por la historia que hace de esta pared la más mítica de la historia del alpinismo.


En los años 30, el partido nacionalsocialista alemán bautizó esta montaña como "La montaña del destino alemán" y enviaron uno tras otro a los mejores alpinistas del país para vencer el reto de ser los primeros en ascender hasta la cumbre. La locura de aquella gente se pagó con un sinfín de vidas, lo que valió para apodar a esta montaña como la "Montaña asesina". Triste apodo para una de las maravillas naturales más imponentes del planeta.

Oriol ha aterrizado esta mañana en el aeropuerto de Barcelona. Esperamos expectantes una conferencia suya para conocer de primera mano los detalles de todos sus vuelos en esta aventura pakistaní. Bienvenido a casa Oriol ;-)

1 jun 2009

JA TENIM AQUÍ LA RUTA DEL CADÍ!






És el proper cap de setmana . Una sortida pensada per a tothom, pilots i famílies, i que és apta per a tots els nivells de vol. Hem canviat el lloc d’enlairament per fer-la més assequible a tothom, sortirem de l’Aeròdrom de La Cerdanya, situat a Alp, i estarem instal·lats a l’Hostal d’Escadarcs, molt a prop de l’aeròdrom.



L’Hostal d’Escadarcs és un dels llocs clàssics de la Cerdanya, i que des de fa un mes està en mans dels nostres amics Emilia i David. A l’Emilia molts ja la coneixeu, i els que no, doncs dir-vos que a més d’amiga, és sòcia del nostre club i voladora de parapent (Campiona d’Espanya per equips i per clubs l’any 1990). Ells s’estan esforçant molt per fer-nos sentir com a casa i estem segurs que ho aconseguiran.



Les famílies no caldrà que matinin! L’Hostal d’Escadarcs està a prop de l’aeròdrom i ens han trobat un caminet per poder-hi anar fent un passeig en una mitja hora. A més, diumenge ens prepararan l’esmorçar per als pilots a partir de les 6 del matí, així les famílies poden esmorçar més tard i anar després caminant fins a l’aeròdrom. Les habitacions es poden deixar a les 7 de la tarda i l’allotjament dels nens es gratuït.



Dissabte 6/06
- 19h30 Trobada a l’Hostal d’Escadarcs.
- 19h45 Inscripcions.
- 20h00 Breefing.
- 21h00 Sopar de grup al mateix Hostal d’Escadarcs. Preu menú: 20 € tot inclòs. Menú infantil 15 €. 1/2 menú infantil (1 plat, postre i beguda) 7,50 €.



Diumenge 7/06
- 07h00 Trobada a l’Aeròdrom de La Cerdanya.
- 07h30 Sortida de la ruta.
- 10h30 Últim aterratge.
- 11h00 “Esmorçar de forquilla” a La Sidreria de l'aeròdrom. Preu: 9 €.



Preu sortida:
- Pilot soci: 10 €
- Pilot no soci: 40 €
- Quota aeròdrom: 3 € per pilot.
- Acompanyants: gratuït.



Preu l’Hostal d’Escadarcs:
- Habitació doble (dormir i esmorçar): 70 €
- Nens en “plegatín” a la mateixa habitació dels pares: gratuït.
- Habitació individual (dormir i esmorçar): 40 €
- Suite amb golfes (dormir i esmorçar): 140 € (Llit matrimoni, sofà-llit 2 pax, dos llits individuals i es poden posar un o dos “plegatins” més. Cabrien 2 matrimonis amb uns 3-4 nens).
- Esmorçar nens: 3 €



Confirmació: Per poder fer les reserves necessitem que ens confirmeu urgentment (els que encara no ho heu fet) si us apunteu a aquesta sortida, si us allotjareu a l’Hostal d’Escadarcs, si vindreu al sopar de grup, i si fareu l’esmorçar de forquilla. Gràcies!



Tan aviat ens envieu la vostra confirmació us farem arribar les balises i mapes.



Ens veiem a la Cerdanya!